1_400_375Esti hotarat! Nu ai indoieli, nici temeri si singurul tau obectiv este sa obtii un "da" hotarat. Nu un "da" speriat, nesigur sau fastacit. Ci un “da” ferm. Si pentru ca iubita ta este o impatimita a tehnologiei, are sa tina minte aceasta zi pentru totdeauna. Tu… fa-o memorabila.
 
1. Creeaza propriul tau hit rap, cu cererea in casatorie si strecoara-i-l pe Ipod, in lista ei de piese favorite.
 
2. Creeaza o pagina web prin care sa-i faci declaratii si sa-ti expui intentiile. Pune poze cu voi doi in diverse vacante, melodiile voastre preferate, intamplari haioase sau romantice prin care ati trecut impreuna. Nu uita de cuvintele magice: “Vrei sa fii sotia mea?”. Dupa ce ai terminat, trimite link-ul iubitei tale.
 
3. Roaga-ti prietenii sa te ajute sa creezi un videoclip mega-comercial si o piesa in ale carei versuri sa se regaseasca cererea in casatorie. Uploadeaza-l pe YouTube si spune-i iubitei tale ca vrei sa-i arati o faza super amuzanta!
 
4. Fura-i camera digitala si du-te in locul ei romantic preferat. Cu ajutorul unor prieteni creeaza bannere, care unite, formeaza fraza: “Vrei sa te casatoresti cu mine?”. Fotografiaza intregul ansamblu si imediat ce ajungi acasa, roaga-o sa downloadeze pozele in calculatorul ei.
 
5. Trimite-i un sms iubitei tale si roag-o sa vina intr-o locatie specifica, pentru ca ai foarte mare nevoie de ea. Pe tot parcursul drumului catre tine, trimite-i cate un sms cu cate o fraza siropoasa. La destinatie, o vei astepta chiar tu cu un inel de logodna!

  • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

    autor: Rabindranath Tagore
  • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

    autor: Mignon McLaughlin
  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte