Inele logodna

Top 5 cele mai scumpre inele de logodna

Inele logodna 02-10-14
Logodna este un moment special in viata fiecarei femei, doar ca acelea dintre noi care se bucura de celebritate primesc de la iubitii lor inele de logodna care ii lasa pe toti ceilalti muti de uimire. Citeste Top 10 Cele mai scumpe inele de logodna si spune-ne ce parere ai despre ine
citeste mai mult.…

Inel de logodna din Colectia La Rosa

Inele logodna 10-23-13
Inelul face parte din colectia "La Rosa" 2013, este din aur alb de 18k cu diamant si pietre pretioase. taj aur 18K Culoarea aurlui Alb Piatra Diamant + Semipretioase Gramaj 3.11 g Carate diamant 0.17 ct Carataj piatra 0.40 ct Culoare H Claritate VS Forma Rotund
citeste mai mult.…

Inel de logodna din aur 14k cu piatra Zirconia

Inele logodna 10-16-13
Bijuterii aur inele logodna - Inel de logodna din aur galben de 14 K cu pietre zirconia, un model SUPERB, colectie noua.
citeste mai mult.…

Inel de Argint cu Zirconii Violet si Albe

Inele logodna 10-16-13
Inelul de Argint cu o piatra centrala de Zirconiu Violet, inconjurata de mici Zirconii Albe prezentat aici este o bijuterie plina de stralucire si finete.Modelul suplu, cu linii curbe, este evidentiat de stralucirea Zirconiilor.Alege sa porti acest inel pentru a accentua eleganta unei tinute de sear
citeste mai mult.…

Inel de Argint cu Topaz Mistic Lacrima si Zirconii Albe

Inele logodna 10-16-13
Inelul Superb de Argint cu Topaz Mistic si Zirconii Albe prezentat aici este o bijuterie de o eleganta nobila.Modelul suplu, cu linii drepte, este evidentiat de stralucirea Zirconiilor.Alege sa porti acest inel pentru a accentua stilul unei tinute de seara.
citeste mai mult.…

Inel din Argint cu Zirconiu Verde Smarald

Inele logodna 10-16-13
Plin de stralucire si culoare, Inelul din Argint prezentat este ornamentat cu un Zirconiu in nuanta Smaraldului, evidentiat de mici Zirconii Albe.
citeste mai mult.…

Inel de Logodna din Argint, cu Zirconii Albe, Eliza

Inele logodna 10-16-13
Un Inel de Logodna?Sigur ca da! Daca visezi la luciul elegant al Argintului placat cu Rodiu, subliniat de stralucirea fatetata a Zirconiilor Albe, nu vei rezista acestui Inel!
citeste mai mult.…

Inel de Argint cu Topaz Mistic si Zirconii Albe

Inele logodna 10-16-13
Inelul Superb de Argint cu Topaz Mistic si Zirconii Albe prezentat aici este o bijuterie fina, de o eleganta nobila.Modelul suplu, cu linii drepte, este evidentiat de stralucirea pietrelor.Alege sa porti acest inel pentru a accentua eleganta unei tinute de seara.
citeste mai mult.…

Inel de Logodna din Argint cu Zirconii Albe Anna

Inele logodna 10-16-13
Inelul de Argint prezentat in imagini este o bijuterie fina, de o eleganta subtila.Luciul delicat al Argintului placat cu Rodiu subliniaza taietura perfecta si stralucirea Zirconiului Alb central si a micilor Zirconii care il incadreaza.
citeste mai mult.…

Inel de Logodna din Argint cu Zirconii Albe Sofia

Inele logodna 10-16-13
Inelul de Argint prezentat in imagini este o bijuterie delicata, plina de gratie.Luciul fin al Argintului placat cu Rodiu subliniaza taietura perfecta si stralucirea Zirconiului Alb central si a micilor Zirconii delicate, care il incadreaza.
citeste mai mult.…
1-10 din 27 articole
Pagina
  • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

    autor: Napoleon
  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte
  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson