Logodna este un moment special in viata fiecarei femei, doar ca acelea dintre noi care se bucura de celebritate primesc de la iubitii lor inele de logodna care ii lasa pe toti ceilalti muti de uimire.

Citeste Top 10 Cele mai scumpe inele de logodna si spune-ne ce parere ai despre inele celebritatilor care alcatuiesc topul!

1. Beyonce – 5.000.000 $

Rapperul Jay Z nu rateaza nicio ocazie de a-si rasfata sotia cu cadouri si calatorii de milioane de dolari. Inelul cu care i-a smuls solistei Beyonce un DA nu face nici el exceptie – 5.000.000 $ a costat bijuteria de pe degetul artistei. Mai exact, este vorba de un inel din aur alb de 20 carate, impodobit cu diamante de 18 carate.

Top 5 cele mai scumpre inele de logodna

 

2. Paris Hilton – 4.700.000 $

Controversata si cautata, celebra mai mult pentru ceea ce face atunci cand nu este filmata decat atunci cand este, Paris Hilton sta langa Beyonce in top cu un inel de logodna aproape la fel de scump. Iubitul ei, Paris Latsis, i-a daruit un inel din aur alb, cu diamante de 24 carate.

 Top 5 cele mai scumpre inele de logodna

3. Melania Knauss – 2.000.000 $

Dintr-un top al celor mai scumpe inele de logodna nu putea sa lipseasca Melania Knauss, cea de-a treia nevasta a lui Donald Trump. Desi nu este cel mai scump, inelul noii doamne Trump pare sa fie cel mai faimos deoarece este realizat cu unele dintre cele mai clare si pretioase diamante – diamantele Graff.

 Top 5 cele mai scumpre inele de logodna

4. Kim Kardashian – 2.000.000 $

O coincidenta amuzanta – inelele de logodna ale lui Kim Kardashian si Paris Hilton seamana izbitor, cele doua vedete au o traiectorie a celebritatii asemanatoare, iar inelul lui Paris este de doua ori mai scump. Partea si mai amuzanta, daca nu cumva ridicola, este aceea ca mariajul lui Kim cu Kris Humphries a durat doar 75 de zile iar Kim nu a renuntat la inel.

 kim_400

5. Jacqueline Kennedy – 1.500.000 $

Iata si un inel de logodna care, cel mai probabil, te lasa mut de uimire mai intai datorita designului si abia apoi datorita pretului. Smaraldul si diamantele completeaza perfect auriul discret al inelului si formeaza un exemplu de eleganta si dragoste care a intrat in istorie.

 

 kenedy_400

 

 

Sursa: divahair.ro

  • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

    autor: Mignon McLaughlin
  • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

    autor: Mignon McLaughlin
  • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

    autor: Samuel Smiles