Torturi

Tort nunta

Torturi 07-20-17
Fie ca petrecerea de nunta are loc intr-o sala destinata acestui tip de eveniment, fie ca are loc intr-un restaurant, un castel magnific ca in povesti sau intr-un cadru exceptional in aer liber, cheia intregii petreceri este reprezentata de un element care cu timpul a devenit simbolic: tortul de nun
citeste mai mult.…

Tortul de la nunta Melaniei Knauss cu Donald Trump

Torturi 10-07-13
 Cand vine vorba de magnatii americani, totul trebuie sa fie la inaltime. Melania Knauss si Donald Trump s-au infruptat la nunta lor, dintr-un tort de sapte etaje umplut cu crema de unt si decorat cu 3.000 de trandafiri din inghetata de vanilie.
citeste mai mult.…

Tortul de la nunta lui Kate Middleton cu Printul William

Torturi 10-07-13
Printul William si Kate Middleton, Printesa de Cambridge au savurat la nunta lor din Palatul Buckingham, un magnific tort cu opt etaje, acoperit in inghetata si decorat cu 900 de flori din pasta de zahar ars.
citeste mai mult.…

Tortul Printului Albert de Monaco si al Printesei Charlene

Torturi 10-07-13
Mai extravagant decat nunta insasi, tortul Printului Albert de Monaco si al Printesei Charlene a avut cinci etaje, a fost decorat integral cu martipan alb si Protee albe, floarea nationala a Africii de Sud.
citeste mai mult.…

Tortul de la nunta lui Fergie cu Josh Duhamel

Torturi 10-07-13
Se zvoneste ca tortul de nunta al lui Fergie si Josh Duhamel a costat 40.000 de dolari. Designul ce a infatisat un castel, a fost conceput de celebra casa Perfect Weddings, iar desertul a fost conceput din martipan cu interior din crema de ciocolata.
citeste mai mult.…

Tortul de nunta al cantaretei Gwen Stefani si al solistului Gavin Rossdale

Torturi 10-07-13
 Tortul de nunta al cantaretei Gwen Stefani si al solistului Gavin Rossdale a avut patru etaje si a fost decorat cu trandafiri rosii din martipan.
citeste mai mult.…

Tortul de la nunta Christinei Aguilera cu Jordan Bratman

Torturi 10-07-13
Christina Aguilera si Jordan Bratman si-au servit invitatii cu un tort din ciocolata alba, decorat cu trandafiri albi si roz, din martipan. Designul, apartinand celebrului patiser Sam Godfery de la Perfect Weddings, a fost unul minimalist si a purtat initialele mirilor. 
citeste mai mult.…

Tortul de la nunta Marciei Cross cu Tom Mahoney

Torturi 10-07-13
Cocheta nevasta disperata, Marcia Cross si sotul ei, Tom Mahoney au ales un tort cu cinci etaje si un design minimalist, facut din martipan, spuma de ciocolata alba si decorat cu trandafiri naturali colorati.
citeste mai mult.…

Tortul de la nunta lui Avril Lavigne cu Deryck Whibley

Torturi 10-07-13
Avril Lavigne si-a dorit un tort de nunta impunator. Asa a si fost! La nunta ei cu Deryck Whibley, cantareata a avut un tort cu patru etaje, jumatate vanilie, jumatate ciocolata, decorat cu trandafiri din martipan.
citeste mai mult.…

Tortul de la nunta lui Katie Holmes cu Tom Cruise

Torturi 10-07-13
Ornat cu delicati trandafiri din martipan, tortul de nunta al celebrului cuplu Tom Cruise si Katie Holmes a avut cinci etaje. Deliciosul desert a fost facut integral din mousse de ciocolata alba si a cantarit nici mai mult nici mai putin de 20 de kg.
citeste mai mult.…
1-10 din 11 articole
Pagina
  • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

    autor: Mignon McLaughlin
  • Cea mai inalta fericire de pe pamant este casatoria.

    autor: William Lyon Phelps
  • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

    autor: Mignon McLaughlin