1_400_164Bali este o insula mica din Indonezia, insa este una din cele mai mari atractii turistice din lume. Renumita pentru fumusetea peisajelor, temperaturile ideale si atractiile sale turistice, Insula Bali este considerata un adevarat Paradis.Arta balineza intrece prin nivelul de finete si complexitate arta din oricare alta parte a lumii. Formele unice, culorile vii si tehnicile traditionale, au facut ca turistii sa fie foarte interesati de arta atunci cand vine vorba de cateva suveniruri. Tocmai de aceea in Bali s-au dezvoltat in timp foarte multe magazine si galerii de arta.

Se spune ca pe aceasta mica insula ar exista peste 20.000 de temple. Nu ratati aceste frumuseti arhitectonice si vizitati cat mai multe pentru a intelege putin din latura spirituala a balinezilor. Cel mai sfant loc al lor este Pura Besakih, unul dintre cele mai mari temple, asezat aproape de varful unui vulcan. Este considerat "Templul Mamei" si adesea este plin de flori aduse de vizitatori.

 

Plaja este unul dintre cele mai aglomerate puncte din Bali. Aici turistii se intalnesc, se cunosc si dau adevarate petreceri la care toata lumea danseaza si se simte bine. Plaja poate fi considerata un fel de centru al vietii de noapte din Bali, cu zeci de baruri, magazine si restaurante.

  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez
  • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

    autor: Joseph Barth
  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte