1_400_20Kron-Tour EXPO Fairs&Exhibitions va invita la evenimentul BRASOV WEDDING DAYS !

La acest eveniment vor participa firme care sunt implicate direct sau au tangenta cu organizarea de nunti, respectiv: wedding & events planners, designeri, magazine de rochii de mireasa/tinute de gala (pentru mici si mari), costume barbatesti si tinute pentru miri, incaltaminte de gala, arta floristica, creatori de bijuterii, saloane de infrumusetare, locatii specializate in organizarea de nunti, band-uri locale, formatii de muzica pentru nunta, Dj, Mc, scenotehnica, arta fotografica si videografica, scoli de dans, efecte pirotehnice, fantani de ciocolata, sculpturi in gheata, accesorii pentru nunti, limuzine si masini de epoca, reviste si blogguri de specialitate etc.

Vizitatorii targului vor putea alege dintr-o gama variata de articole si servicii de nunta menite sa le fie pe plac si sa satisfaca pretentiile tuturor. De asemenea, acestia vor beneficia de numeroase oferte speciale valabile in cadrul targului.

Programul de vizitare al acestui targ:

 • 15 februarie 2013, intre orele 12-20
 • 16 februarie 2013, intre orele 10-20
 • 17 februarie 2013, intre orele 10-18

Pe parcursul targului, se vor desfasura activitati de mare interes cu tenta de show, respectiv: prezentari de moda, demonstratii de arta culinara, demonstratii de arta floristica, demonstratii de arta fotografica, demonstratii de make-up si hair styling, momente artistice, foc de artificii, etc. Toate activitatile vor fi transmise pe ecrane HD de mari dimensiuni!

Informatii la tel. 0268414172

 • Cea mai inalta fericire de pe pamant este casatoria.

  autor: William Lyon Phelps
 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon
 • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

  autor: Pitagora