1_400_377Te simti pregatit de insuratoare? Va istorisi modul in care ai cerut-o in casatorie tuturor prietenilor, dar si strainilor, pentru tot restul vietii ei. Chiar daca se intampla intre cei patru pereti ai locuintei voastre, fii sigur ca cererea ta in casatorie va fi una memorabila!

1. Scrie-ti cererea in casatorie pe tavanul de deasupra patului vostru, cu ajutorul unor stickere care stralucesc in intuneric!

2. Ofera-i un puzzle imens, cu piese mari si usor de asamblat. Cand il va rezolva, va ramane muta de uimire, caci in fata ei va aparea scris mesajul “Vrei sa fii sotia mea?”, cu poza voastra pe fundal. Atunci e momentul sa-i dai inelul!
 
3. Dupa ce iubita ta se duce la culcare, deschide-i caseta cu bijuterii si inlocuieste-i inelul preferat, pe care-l poarta zilnic, cu cel de logodna abia achizitionat. Va fi complet socata, dimineata, cand il va gasi pe cel nou!
 
4. Foloseste magneti in forma de litere si in timp ce ii pregatesti o cina romantica, scrie-i pe frigider cerea in casatorie. Roaga-o sa-ti dea salata din frigider! Inelul il poti strecura chiar in paharul cu vin.

5. Pregateste-i o baie fiebinte si strecoara-i o ratusca plutitoare, care sa aiba inelul de logodna prins in jurul gatului. Presara-i o carare din petale de trandafiri care sa o duca catre baie!
 
6. Ca tot vorbim de carari… inchide toate luminile si croieste un culoar cu lumanari aprinse, care sa o duca spre dormitor. Presara petale de trandafiri pe patul vostru si scrie-i cererea in casatorie cu rujul, pe lenjeria de pat. Pune inelul in mijloc si pregateste-te pentru cea mai pasionala noapte!
 
7. Cere-o in casatorie in cel putin zece limbi diferite. Trimite-i prin curier un tablou pe care vei scrie propozitia “Vrei sa te casatoresti cu mine?’ in mai multe limbi straine, complet noi pentru ea. Daca nu se prinde, la final, ofera-I tu solutia in limba romana.

8. Strecoara-i inelul pe deget in timp ce ea doarme si trezeste-o cu sampanie si capsune. La inceput, ii va parea un simplu gest romantic. Mare va fi surpriza cand va vedea ce comoara troneaza pe inelarul ei.
 
9. Daca planuiti sa renovati apartamentul in curand, scrie-I cererea in casatorie pe peretii camerei, fie cu grafitti, fie cu vopsea. Dupa soc, va veni si “Da”-ul!
 
10. Leaga capetele unei panglici de catifea, de la un colt la celalalt al camerei. Ataseaza de ea, cu ajutorul unor carlige, biletele pe care sa-i scrii cele mai frumoase momente petrecute impreuna si motivele pentru care o iubesti. Asteapt-o la finalul panglicii, cu inelul pregatit.

  • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

    autor: Friedrich Nietzsche
  • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

    autor: Mignon McLaughlin
  • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

    autor: Samuel Smiles