1_400_13.Tudor Personal Tailor este ceea ce unii ar numi continuatorul unei traditii. Una care a început acum multi ani, in Regatul Angliei aflat supus dinastiei Tudor, in vremuri in care se nastea faimoasa eleganta britanica. Pe atunci, manierele si obiceiurile impuse se regaseau excelent in vestimentatia vremii si au ramas neschimbate peste ani, chiar si dupa ce Casa a incetat sa existe. De aceasta, prin alte parti ale lumii, cand oamenii vorbesc de Anglia, se gandesc in primul rand la eleganta.

De-a lungul timpului, am invatat de la clientii nostrii ca afacerile inseamna jumatate inteligenta, jumatate imagine. Iar lucrul esential al unei astfel de imagini este un costum la comanda elegant si rezistent, care nu-si pierde aspectul dupa mai multe purtari, este usor de intretinut si detine totodata functionalitatea unor buzunare discrete pentru accesoriile dumneavoastra multimedia.

  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson
  • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

    autor: Joseph Barth
  • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

    autor: Rabindranath Tagore