DJ evenimenteNunta este un eveniment deosebit din viata fiecaruia, iar muzica reprezinta un element important care va poate distruge petrecerea sau o poate transforma intr-una de neuitat. De aceea este foarte important sa alegeti cu grija DJ-ul care va mixa muzica din noaptea nuntii.

Cum alegem un dj evenimente?

Este recomandat sa gasiti un DJ care sa poata crea coloana sonora perfecta pentru nunta dvs. astfel incat aceasta sa fie pe stilul, gustul si viziunea dvs. pentru acea zi speciala. Un DJ calificat va accepta cu bucurie listele dvs. de muzica, indiferent cat de scurte sau lungi acestea sunt. Un bun Dj colaboreaza intotdeauna cu viitoarele mirese si le va spune acestora  in primul rand ca ele sunt cele care decid asupra melodiilor ce urmeaza a fi mixate. De asemenea, este recomandat ca dvs sa-I spuneti DJ-ului ce melodii nu doriti sa auziti in timpul petrecerii.

Toate cele de mai sus pot fi realizate numai cu un DJ care este flexibil si dispus sa asculte. Un astfel de DJ accepta sa veniti cu liste de melodii pe care sa le ascultati impreuna si va sfatuieste cum sa alegeti melodiile pentru anumite momente cheie (de exemplu, dansul mirilor, taierea tortului si aruncarea buchetului).

Alegeti un DJ energic care stie sa faca atmosfera. Exista tot felul de stimulente pe care DJ-ii le folosesc pentru a-i incuraja pe oaspeti sa se dezlantuie pe ringul de dans, cum ar fi atunci cand le cer cuplurilor sa se alature noilor soti pentru un dans sau sa cante o piesa populara.

Pentru ca nunta dvs sa fie un eveniment reusit, trebuie sa va asigurati ca DJ-ul dvs stie cum sa citeasca oamenii, cum sa construiasca energia si apoi sa tina invitatii in picioare. Nu trebuie sa existe niciodata momente de somnolenta.DJ-ul dvs trebuie sa aiba abilitatea de a combina tot felul de genuri muzicale pentru a multumi pe toti cei prezenti si pentru a-i tine pe ringul de dans.

Pot exista cazuri in care directivele mirilor sunt diametral opuse cererilor invitatilor. Abilitatea DJ-ului de a gasi echilibrul pentru a satisface dorintele cuplului in timp ce satisface si cerintele oaspetilor, este determina de priceperea si experienta acestuia.

Nu uitati de faptul ca DJ-ul ar trebui sa poata mixa fara cusur intre melodii. Nu vreti ca la nunta dvs invitatii sa se plictiseasca ascultand un mixaj de zece minute cu Queen! Cu toate acestea, atunci cand mixajul este executat incorect, se poate remarca instantaneu. Cand nu exista un mixaj de calitate, se poate observa o tacere ciudata intre melodii, este ca si cum a-i asculta muzica la iPod.

DJ-ul trebuie de asemenea sa aiba un echipament adecvat care sa confere calitatea muzicii. Când acesta incepe mixajul,trebuie sa auziti fiecare cuvânt, frumos și clar. Volumul trebuie sa fie la un nivel moderat pentru a garanta oaspetilor ca vor putea vorbi la mesele lor, în timp ce altii isi pot arata ultimele miscari pe ringul de dans.

Echipamentele de rezervă sunt, de asemenea, esențiale. Asigurati-va ca DJ-ul are întotdeauna echipament de rezerva, fie ca este vorba despre un microfon, un computer, mixer etc.

 

  • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

    autor: Friedrich Nietzsche
  • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

    autor: Samuel Smiles
  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte