112_400_07Pentru o nunta foarte originala, sugereaza-le domnisoarelor sa imbrace cele mai diverse culori pentru un impact vizual puternic desi traditia cerea ca rochiile sa aiba aceeasi culoare. Alegerea unei rochii potrivite pentru domnisoarele de onoare incepe cu proportiile corpului. O rochie poate arata superb in revista sau in magazine pe manechin, dar poate sa arate rau daca liniile corpului prietenelor tale nu sunt potrivite.

Timpurile se schimba, si nu orice mireasa vrea sa-si oblige domnisoarele de onoare sa poarte rochii scumpe pe care sa le poarte o data – de doua ori in viata, apoi sa zaca in dulap nefolosita cu anii. Poti alege pentru prietenele tale aceeasi culoare pentru rochia de domnisoara de onoare, dar modele de rochii diferite si in acelasi timp similare, astfel incat sa se potriveasca pe corpul fiecareia in parte.

Daca vrei neaparat sa fie toate in acelasi model de rochie, cel mai bine este sa alegi un model de rochie cu croiala simpla, care sa se potriveasca la toate, dar care nu va fi spectaculos. Alege o nuanta soft, acum trendul este pentru un stil diferit pe aceeasi nuanta, sau acelasi model pe nuante diferite.

Nu conteaza daca invitatii vor vedea ca modelul rochiilor este diferit, singurul lucru care conteaza si care ramane in memoria invitatilor este cat de frumoase au fost domnisoarele de onoare si cat de bine s-au distrat si s-au simtit la nunta.

  • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

    autor: Joseph Barth
  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson
  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez