112Te-a rugat sa ii fi domnisoara de onoare si acum te intrebi ce inseamna acest lucru. Vestea cea buna este ca nu trebuie sa fi vreun guru al etichetei sau vreo diva ca sa o scoti la capat cu succes.

Trebuie doar sa fi bine dispusa si intelegatoare si sa te ocupi de cateva lucruri. Achitati-va de datorii cu gratie, cu ajutorul acestei liste cu ceea ce este esential de facut.
Indatoririle de baza ale domnisoarelor de onoare
Ce trebuie sa faceti?

1. Sa va cumparati rochia de domnisoara de onoare, pantofii si alte accesorii.

2. Sa oferiti ajutor emotional miresei pe parcursul logodnei, in special in timpul saptamanilor stresante de la sfarsit.

3. Oferiti-va sa ajutati mireasa cu organizarea. Oferiti-va voluntar pentru anumite actiuni, cum ar fi cautarea de rochii, invitatii.

4. Ajutati la planificare, gazduire si platiti (daca asa va intelegeti cu mireasa) pentru petrecerea miresei si a burlacelor.

5. Participati la orice alte petreceri dinaintea nuntii la care puteti, in functie de program.

6. Cumparati cadourile de grup. In plus pe langa cadoul de nunta, trebuie sa oferiti cadouri pentru petrecerea de logodna, pentru petrecerea miresei si pentru cea a burlacelor.

7. La petrecerea miresei, ajutati la inregistrarea cadourilor pentru ca mirii sa poata trimite mesaje de multumire dupa aceea.

8. Sa fiti pregatita sa tineti un toast la cina de repetitie sau la nunta. Desi aceasta sarcina cade pe umerii domnisoarei de onoare principale, si celelalte domnisoare de onoare pot indeplini acest rol. Poate doriti sa pregatiti un discurs de grup sau o poezie care sa elibereze de aceasta povara un vorbitor individual.

9. Fiti alaturi de mireasa in ziua nuntii. Bineinteles ca trebuie sa va simtiti bine, dar nu va indepartati prea mult in cazul in care mireasa are nevoie de ajutorul dvs.
10. Ajutati mireasa sa se pregateasca inainte de nunta si oferiti sa ii tineti la indemana produsele de machiaj pentru a-si improspata machiajul in timpul zilei.

11. Ajutati mireasa sa se imbrace in rochie inainte de receptie.

12. Fiti prezenta intre persoanele care o vor intampina, daca mireasa va cere acest lucru.

13. Asumati-va rolul de hostess la receptie, daca este necesar – introducand invitatii, ajutandu-i cu asezarea la masa, directionandu-i catre bar.

14. Chemati oamenii la dans – astfel invitatii vor tine minte petrecerea de nunta.

15. inainte de toate – fiti o prietena foarte buna!
Si acum, ceea ce nu au voie sa faca  domnisoarele de onoare:

1. Nu intarziati niciodata – la nimic.

2. Nu bombardati mireasa cu o multime de intrebari in ultimul moment – daca este posibil adresati-va intrebarile unei alte domnisoare de onoare sau celei principale.

3. Nu va faceti de ras consumand prea mult alcool.

In final, incercati sa nu va plangeti de stilul rochiei pe care o va alege mireasa (chiar daca nu va place).

  • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

    autor: Samuel Smiles
  • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

    autor: Mignon McLaughlin
  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez