alb_400Vrei la nunta ta sa curga rauri de sampanie si ciocolata? Traieste-ti visul! Fantana de ciocolata este o surpriza delicioasa pentru invitati. O poti inchiria sau o poti cumpara. Apoi, trebuie sa iei niste decizii dulci:
 
Ce fel de ciocolata vrei? Exista anumite sortimente de ciocolata belgiana care se folosesc la fantani. Tu va trebui sa decizi doar daca vrei sa fie alba sau neagra.
 
Cantitatea de ciocolata folosita – se calculeaza in functie de numarul de invitati de la nunta. Pentru 100-150 de persoane sunt suficiente cam 3 kg de ciocolata topita.
 
Ce bunatati vei imbraca in ciocolata? Fantana de ciocolata e inconjurata de aranjamente apetisante de fructe asortate pe bete subtiri de bambus. Fii inventiva si nu te limita doar la asta! Poti pune la indemana invitatilor platouri cu biscuiti, napolitane sau bezele pe care sa le inmoaie in ciocolata.
 
Pentru ca momentul in care pornesc valurile de ciocolata va atrage atentia tuturor, elaboreaza o regie pe masura:
 
Poti incepe petrecerea cu fantana de ciocolata! Alaturi de sampanie, invitatii vor fi vrajiti de avalansa dulce. Poti inlocui piscoturile cu fructe sau le poti lasa si pe ele prada raurilor de ciocolata.
 
Faceti o pauza dulce intre felurile de mancare! 
 
Daca bugetul iti permite, lasa ciocolata sa curga toata noaptea! Invitatii vor fi incantati ca pot gusta magia dulce ori de cate ori doresc! In loc de fantana de ciocolata sau alaturi de aceasta, poti avea o fantana cu sampanie sau alte bauturi.
  • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

    autor: Samuel Smiles
  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez
  • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

    autor: Pitagora