1_19Inutil de mentionat ca ziua nuntii solicita eticheta. Si ca in mod obligatoriu tinuta formala pe care o vei adopta ar trebui sa se muleze pe cat posibil personalitatii tale. Insa este in egala masura adevarat ca in ceea ce priveste vestimentatia masculina de ocazie, gama pusa la dispozitie nu este chiar atat de variata.

Jacheta tuxedo (fracul)

Fracul este un element al garderobei masculine consacrat evenimentelor formale. Fracul alb sau chiar gri sunt in principiu destinate in exclusivitate nuntilor, pe cand varianta pe negru poate fi abordata cu incredere la alte festivitati.

Cum il alegi?

-In ceea ce priveste reverele, poti alege unele ascutite, recomandate barbatilor cu fete rotunde, sau cu o curba continua, cu aspect de „sal” (< engl. step collar), standardizat, insa mult mai putin formal.

- Reverele sunt imbracate in satin, ceea ce confera mai multa pretiozitate
- In mod traditional jacheta tuxedo nu are coada, insa poti alege un frac cu o astfel de taietura pentru a iesi in evidenta in cadrul ceremoniei.
- Fracul poate fi lung sau scurt, cu un maxim de cinci nasturi. Daca esti mai scund, este de preferat sa optezi pentru un frac mai scurt cu doi nasturi si nu uita ca intotdeauna sa lasi nasturele de jos, indiferent de numarul nasturilor, deschis.

  • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

    autor: Mignon McLaughlin
  • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

    autor: Pitagora
  • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

    autor: Samuel Smiles