550Te-ai intrebat vreodata de ce tot mai multe celebritati aleg festivitatea de nunta in lunile de vara? Nu cred ca raspunsul se afla in caldura toropitoare sau in contextul concediilor din luna august.

Detaliile mici fac dintr-o nunta de vara o amintire pentru toata viata, iar o mireasa stie ca sezonul calduros are mult mai multe avantaje decat dezavantaje, cu atat mai multe in domeniul beauty.

Pielea bronzata subtil face contrast sublim cu rochia de mireasa, iar particulele stralucitoare aplicate pe un ten radiant scot in evidenta frumusetea naturala.Pentru inceput, primeaza ingrijirea tenului.

Crema hidratanta si primer-ul sunt esentiale pentru un machiaj de mireasa rezistent timp de 24 de ore. Pentru tenul inchis, alege farduri de pleoape din familia culorii mov, trecand gradat de la o nuanta deschisa in coltul interior al ochiului, la una inchisa, profunda, spre exterior.

  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez
  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson
  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte