1_400_16Editia de Toamna - MARIAGE FEST, are menirea de a va prezenta noile trenduri in materie de nunti pentru anul 2014, dorind sa va inspire si sa va informeze in pregatirile pentru ziua dvs. speciala. Astfel, aducem in atentia dvs. atat serviciile necesare organizarii unei nunti perfecte, cat si o gama variata de furnizori pentru a va putea alege produsele dorite si de cea mai buna calitate, pe gustul si mai ales pe bugetul fiecaruia.
 
De ce trebuie NEAPARAT sa ne vizitezi:
 
Peste 100 de locatii de nunta, ballroom- uri, hoteluri de lux dar si restaurante mici si cochete te asteapta cu OFERTE PROMOTIONALE  pentru nuntile anului 2014.
 
Ofertele imbatabile ale videografilor, fotografilor, dj-ilor si agentiilor de nunti.
Rochiile de mireasa - Colectia 2014, vor fi prezentate in exclusivitate in cadrul festivalului
Artisti celebri , trupe de cover-uri, momente dansante si alte demonstratii de entertaiment, ad-hoc,  veti regasi in programul de scena astfel incat sa nu fiti nevoiti sa mergeti doar pe recomandari in alegerea programului muzical pentru evenimentul dvs.
 
Un restaurant select va asteapta in incinta cu mancaruri alese pentru cei mai pretentiosi gurmanzi la un pret de doar 29 lei - all you can eat.Concursuri cu premii pe loc sunt organizate in fiecare ora pe scena festivalului, festival prezentat de binecunoscutul actor Andrei Duban.Va asteptam asadar in 1 - 3 Noiembrie in Piata Constitutiei si va garantam ca Mariage Fest este un mod excelent, de a afla de la expertii din domeniul nuntilor ceea ce este la moda, si a gasi raspunsuri la toate intrebarile pe care vi le puneti.
  • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

    autor: Joseph Barth
  • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

    autor: Mignon McLaughlin
  • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

    autor: Napoleon