1_400_169Atunci cand planificam luna de miere ne gandim la destinatii luxuriante, la plaje tropicale si la departari exotice. In goana dupa cel mai romantic loc din lume, este usor sa pierdem din vedere una dintre cele mai frumoase capitale ale lumii: Moscova. Situata la o aruncatura de bat de minunata noastra tara, Moscova are multe surprize de oferit cuplurilor romantice aflate in prima lor vacanta de proaspat casatoriti.

Unul dintre cele mai mari orase din lume, Moscova este capitala Rusiei si, in decursul celor peste 850 de ani de existenta, a jucat un rol important in istoria rusilor si continua si in zilele noastre sa paveze drumul Rusiei prin secolul 21. Moscova este una dintre marturiile cele mai frumoase ale trecutului Rusiei, trecut memorat mai ales prin Kremlin si Catedrala Sfantului Vasile. Moscova este orasul care se poate explora cel mai usor pe jos; astfel puteti admira cel mai bine palatele si muzeele, dar si monumente vechi, fantani spectaculoase si parcuri relaxante.

  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte
  • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

    autor: Samuel Smiles
  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson