Dansul mirilorImaginand momentul in care logodnicul meu si cu mine vom fi prezentati invitatilor nostri ca sot si sotie, imi aduce mereu un zambet. Unul dintre primele lucruri pe care le vom face in calitate de proaspati casatoriti este primul nostru dans dansul mirilor, si, desi va dura doar patru minute.

Dansul mirilor -  tot ce trebuie sa stiti

Am invocat ajutorul profesionistilor de la studioul nostru de dans local, Arthur Murray Dance din Merrillville, Indiana, pentru a ne pregati pentru nunta noastra din iunie. Cursurile de dans se bazeaza pe timp, buget si nivel de "abilitate”.Pachetul nostru include 10 sesiuni private, coregrafie si lectii gratuite de grup de trei ori pe saptamana.

 1. Alegeti melodia perfecta - nu lasati piesa sa va aleaga.

Primul pas este alegerea unei melodii care sa reflecte relatia dvs. ca un cuplu. Incepeti lista mai devreme si amintiti-va ca jumatate din distractie o face impreuna. Desi exista multe melodii contemporane pe care Rigo le place sa le ascultam, nu am vrut sa intram in capcana alegerii unei cantece prea moderne - vrem ceva care sa reziste testului timpului si sa vorbeasca tuturor generatiilor.

De asemenea, ascultati cu atentie aranjamentul muzical pentru a va asigura ca va merge bine cu dansul dvs. Unele melodii sunt minunate pentru a canta, dar asta nu inseamna neaparat ca sunt bune pentru dans.

 1. Practica chiar daca nu intentionezi sa faci coregrafie.

Odata ce am decis sa alegem un cantec, a venit timpul sa practicam dansul. Dansul pentru cateva minute in fiecare zi va va ajuta sa va familiarizati cu bataile si miscarile. Intotdeauna am considerat ca suntem dansatori "buni" - pana cand am intrat in studio. Am fost atat de impresionati de profesionalismul si talentul dansatorilor. Dupa ce am avut cateva sesiuni, am realizat ca avem nevoie de ajutor in acest domeniu. Am inceput lectiile noastre profesionale cu aproximativ doua luni inainte de ziua cea mare.

De atunci, am invatat sa ascultam si sa simtim muzica in timp ce dansam, precum si sa practicam mecanica corporala adecvata. Aceste cursuri suplimentare ne vor ajuta nu numai sa avem un prim dans uimitor, ci sa fim mai comfortabili cu abilitatile noastre de dans in general. Acest nou hobby ne-a ajutat sa ne exprimam si ne-a adus si mai aproape unul de celalalt.

 1. Luati in considerare imbracamintea si accesoriile.

Daca intentionezi sa faci un vals, rochia ta te va opri? O trena lunga ar putea face rotirile elegante mai dificile.

 1. Practicati dansul in aceiasi pantofi pe care ii veti purta pentru nunta.

Practicarea in sandale si apoi trecerea la tocuri inalte este dificila. Purtarea pantofilor de nunta va ajutasa rezolvati eventualele probleme inainte de ziua cea mare. Daca nu ati cumparat sau ati primit inca incaltamintea, practicati-o pe o pereche cu un toc asemanator.

 1. Tineti cont de dimensiunile pasilor de dans.

Nu vrei sa afli ca tangoul tau in cinci pasi are doar loc pentru trei pasi in ziua cea mare!

Indiferent ce se intampla, dansezi cu cel mai bun prieten al tau, si in acest proces, creand o amintire frumoasa pe care ti-o vei aminti de-a lungul anilor.

 

 • Cea mai inalta fericire de pe pamant este casatoria.

  autor: William Lyon Phelps
 • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

  autor: Mignon McLaughlin
 • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

  autor: James C. Dobson