1_400_194Daca opulenta stilului regal este ceea ce cauti, atunci ornamentele complicate ale creatiilor Reem Acra sunt ceea ce iti trebuie. Descoperita de un fashion editor pe cand era studenta in Liban, designerul si-a prezentat prima colectie la doar 10 zile. Rochia care i-a atrasa atentia editorului, din organza de matase cu broderie bogata, avea sa devina marca stilului Reem Acra.

Linia pentru mirese a creatoarei a fost lansata in 1997, dar cariera ei a explodat atunci cand o prietena din inalta societate i-a purtat una dintre rochii la nunta. De atunci comenzile au inceput sa vina din toata lumea.Spre deosebire de ceilalti creatori, stilul Acra este opulent si elaborat, cu broderii metalice, ornamente complicate din margele, batute in cristale Swarovski si perle.

O rochie semnata Reem Acra este formala, glamouroasa si sofisticata, cu un stil definitoriu regal. Printre celebritatile care au purtat rochii de mireasa Reem Acra le putem enumera pe Jenna Dewan, Marcia Cross si Christina Applegate.

  • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

    autor: Samuel Smiles
  • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

    autor: Socrate
  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez