ROCHII

   Sunteti în căutarea rochiei perfecte pentru o ocazie speciala din viata dumnea

voastra? Te poti inspira din stilul vedetelor din România. Noi va arătăm ce modele de rochii au purtat în ultima perioada. Care e preferata ta?

    Fie că vrei o rochie elegantă, una sexy sau una care să te scoată în evidenţă, vedetele din România sunt sursa de inspiraţie ideală. Vezi cel emai frumoase rochii de vedetele din ultimul timp!

      Rochii elegante cu decolteu adânc
   Îţi trebuie un pic de curaj ca să o porţi, dar e foarte sexy şi îţi dă aerul unei dive de la Hollywood. Laura Cosoi, Monica Petrică, Tili Nicolae, Daiana Anghel au purtat rochii super sexy cu decolteu adânc în formă de V. Le vedem adesea şi pe cele mai stilate dive de la Hollywood, cum sunt Eva Longoria, Charlize Theron sau Beyonce.

De ce trebuie să ţii cont: O astfel de creaţie ţi se potriveşte dacă ai o siluetă subţie şi sânii mici. Dacă ai sânii mari un decolteu prea adânc ţi-ar da un aer vulgar. În al doilea rând, decolteul atât de sexy trebuie "compensat" printr-o croială decentă, adică rochia ar trebui să fie lungă cel puţin până la genunci, eventual şi cu mâneci lungi.

     Rochii elegante din dantelă
   Feminină, misterioasă, sexy, rochia din dantelă este printre cele mai importante tendinţe ale sezonului. A fost purtată recent de Bianca Ioniţă, Valentina Pelinel, Alexandra Bădoi. Dacă ai o siluetă fru

moasă nu ezita să porţi o rochie cu spatele gol, aşa cum a făcut Valentina Pelinel.

De ce trebuie să ţii seama: Caută o rochie de calitate, cu o dantelă fină. Dacă alegi un model mai ieftin, rişti ca dantelă să arate ca o perdea demodată. Evident, croiala rochiei trebuie adaptată siluetei tale.

     Rochii elegante culori puternice
  Chiar şi la ocazii speciale, mulţi au tendinţa să poarte negru. Deci dacă alegi o culoare puternică, poate chiar neon, nu ai cum să treci neobservată. Culoarea anului este verde smarald, ca rochia Dianei Şucu, dar poţi opta şi pentru ciclam, roz, portocaliu sau orice altă culoare. Nu trebuie să-ţi faci griji în legătură cu vârsta ta - "la vârsta mea nu pot să port roz". Andreea Esca are 41 de ani şi a fost superbă în rochia de mai jos la petrecerea Viva.

De ce trebuie să ţii seama: unele culori neon, de exemplu verdele, pot avea un aspect ieftin şi vulgar, deci alege cu grijă culoarea. În plus, fereşte-te să încarci ţinuta - unghiile vor fi nude, iar bijuteriile fine.

     Rochii elegante strălucitoare
   Andra poartă adesea genul acesta de rochie la ocazii speciale, la concerte sau la emisiuni TV. Este încă o modalitate de a atrage atenţia într-o "mare" de oameni îmbrăcaţi în culori sumbre. Dacă nu îndrăzneşti să porţi o rochie ca a Andrei, combină o piesă strălucitoare cu una mată, aşa cum a făcut Andreea Raicu.

De ce trebuie să ţii seama: Dacă rochia este strălucitoare, a trebui să renunţi la bijuriile cu pietre. Pantofii şi geanta ar trebui să fie mate.

  • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

    autor: Napoleon
  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez
  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte