1_400_173Considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, Roma, are o istorie indelungata si fascinanta in acelasi timp. Este asadar locul ideal pentru pentrecerea primei vacante in doi, ca si cuplu oficial, pentru ca aici romantismul este aproape o stare de spirit. Nici nu se putea altcumva, avand in vedere ca orasul este patronat de Sfantul Valentin, Sfantul care ii protejeaza pe toti indragostitii.Roma este un oras-muzeu, cu palate, fantani arteziene, statui impunatoare, coloane uimitoare si monumente care mai de care mai celebre. Este un oras al artelor si al culturii, in general. Dar pe langa toata aceasta poveste pe care o spune, Roma este in acelasi timp si o capitala moderna, unde va puteti distra exact asa cum va doriti. Veti gasi aici o multime de restaurante, baruri, puburi ori cluburi, pentru toate gusturile si pentru toate categoriile de buget.

Daca va doriti o seara romantica alegeti insa restaurantele din centru, ascultati un concert live si beti o cupa de sampanie. Unul dintre cele mai cunoscute localuri de acest gen este Bar della Pace, unde intreaga incapere este decorata cu oglinzi vechi de sute de ani.In ceea ce priveste obiectivele turistice, la Roma aveti cu siguranta de unde alege. Mergeti la Vatican, vizitati Muzeul National, Galeria de Arta Moderna, Colosseumul sau Castelul Sant Angelo.

  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte
  • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

    autor: Rabindranath Tagore
  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson