Târgul de nunți Ghidul Miresei, Cupola Romexpo, iarnă 2014!

Sute de expozanți cu mii de rochii de mireasă, gama completă de costume de ceremonie, de la clasic până la modern sau ‘made to measure’, inele și verighete cu diamante și pietre prețioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe, toate acestea le-am pregatit pentru voi, Mirii Anului 2014, doar la cel mai mare târg de nunți din România, 21-23 FEBRUARIE 2014, Cupola Romexpo!

Bilete și program

Program:  

 • Vineri 21 februarie:  10.00 – 20.00
 • Sâmbătă 22 februarie:  10.00 – 20.00
 • Duminică 23 februarie:  10.00 – 18.00

 

Preț BILET: 17,5 lei (valabil o singură intrare)

 

PROMOȚIE BILETE:  3+1 GRATUIT!

La 3 bilete platite mai primiți unul GRATIS!

 

Vor fi necesare câteva ore pentru a vizita cel mai mare centru comercial dedicat nunților, aranjat pe două nivele ce însumează aproximativ 10.000 de mp dedicați în exclusivitate produselor și serviciilor de nuntă de pe piața autohtonă, dar și cea europeană sau chiar occidentală!

Încă de la intrarea în pavilion veți primi din partea organizatorilor Catalogul Târgului care conține o listă organizată pe domenii de activitate cu toate firmele participante la eveniment și localizarea acestora pe schița pentru a vă fi de ajutor în căutarile voastre.

La primul nivel veți găsi în special furnizori de servicii foto video, dj/sonorizare, make-up artiști, dar și cele mai selecte saloane de evenimente și agenții de organizare care vă așteaptă cu mese gata decorate ce ilustrează ultimele tendințe în domeniu.

După ce veți parcurge acest nivel, la parter vă așteaptă marea provocare! Dintre atâtea rochii de mireasă, costume de ginere, inele și verighete, invitații și mărturii, va fi greu să alegeti modelul care să vă reprezinte perfect, tocmai de aceea vă sfătuim să vizitați pe îndelete toate standurile care abundă într-o diversitate de stiluri (de la vintage la modern, de la simplu la extravagant, de la dantele diafane la străluciri diamantine).

Și nu uitați că orice model (fie rochie, costum, verighetă, invitație sau propunere de decor) poate  fi 100% personalizat și adaptat bugetului vostru, ataâta timp cât și voi vă veși implica activ în discuțiile cu expozanții.

Pentru ca această aventură să fie una placută și ușoară vei putea savura în timpul căutarilor tale, momente artistice live cu formații de nuntă consacrate, dar și vedete celebre aduse special pentru crearea unei atmosfere de sărbătoare!

După ce ați bifat întreaga agendă de nuntă, vă recomandăm să achiziționați și Catalogul Ghidul Miresei, ediție lansată cu ocazia târgului și cu scopul de a vă simplifica efortul depus pentru realizarea unui eveniment așa cum l-ați visat.

La ieșirea din pavilion vă așteaptă urna destinată Tombolei Ghidul Miresei. Vă rugăm să nu uitați să introduceți biletul, completat pe verso cu datele voastre, pentru a câștiga unul din numeroasele premii puse la dispoziție de firmele prezente la eveniment.

 

 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon
 • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

  autor: Joseph Barth
 • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

  autor: Socrate