TARG DE NUNTI  După succesul ediţiei precedente și numărul impresionant de vizitatori, Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Covasna, împreună cu Salonul de flori Cyclamen organizează din nou Expoziţia şi târgul nunţilor şi evenimentelor în data de 15 februarie, în sala de conferinţă a Liceului Székely Mikó, Sfantu Gheorghe cu un program prelungit, între orele 10 - 20.

      Mai mult de 30 de firme vor fi prezente cu diferite produse şi servicii cu scopul de a face dintr-o sărbătoare familială sau întâlnire profesională un eveniment de neuitat.

      Și de data aceasta vom creea o atmosferă specială, caracteristică nunților, cu demonstraţii de machiaj și coafură, reprezentaţii de dans și alte programe artistice. Concursul de machiaj şi de coafură este deschis pentru toţi cei care vor să-şi arate talentul în acest domeniu. Invitaţii noştri sunt Clubul de dans Blue Moon, precum și actorii Kiss Bora şi Kosztándi Zsolt din Miercurea Ciuc, care vor interpreta fragmente din musical-uri celebre. De asemenea, vizitatorii vor putea urmări pe scenă parada celor mai noi modele de rochii de mireasă.

     Participanţii pot câştiga la extragerea la sorţi produse oferite de firmele participante, iar cei care contractează pe loc un pachet de servicii pot beneficia de o reducere de 10 %, şi, cu puţin noroc, la sfârşitul zilei pot câştiga şi un premiu valoros.

      Cei interesaţi ne pot contacta pentru detalii la numărul de telefon +40 755 085 843 sau la adresa de e-mail: cursuri@ccicov.com (persoana de contact: Bodor Tünde).

 

  • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

    autor: Joseph Barth
  • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

    autor: Mignon McLaughlin
  • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

    autor: Napoleon