Cum a trecut deja o lună din noul an, putem prezenta tendintele costumului barbatesc in 2014. Cum mai toata lumea vorbeste despre tipul de costum, culoarea, materialul costumului, noi o sa va prezentam cateva articole si accesorii care vor fi in trend anul acesta.

Unul ditre articolele vestimentare care este in continuare in trend este vesta. Marii designeri au optat pentru asortarea ei cu intregul costum, fie in aceeasi culoare sau din acelasi material cu costumul, fie dintr-o culoare diferita.

Accesorii in trend in 2014:

 • Cravata slim sau lata: Zara, Les Homme, Saint Laurent, Hugo Boss, Dom Bagnato, Fuentecapala.Tendinte 2014 – costumul barbatesc
 • Papionul: este din ce in ce mai prezent atat in tinutele de la evenimente speciale, cat si in cele casual, fiind alternativa moderna si mai comoda a cravatei. Acesta se alege in functie de forma fetei. Designerii au optat pentru diverse culori: negru (Hackett, Dielmar, Dsquared2, Burberry Prorsum ,Hugo Boss, Roberto Cavalli,), colorat (Dielman, Dom Bagnato, Moschino), gri (Gieves & Hawkes), in dungi (Dielmar).
 • Ascotul: originar din Anglia, este un accesoriu ce denota rafinament, eleganta si multa incredere in sine. Designeri: Fuentecapala, Pignatelli.
 • Batista de buzunar: este un accesoriu cu stil care te scoate din anonimat intrucat reprezinta o modalitate prin care iti poti exprima personalitatea, o pata de culoare care iti poate intregi tinuta. Batista nu se asoteaza cu cravata, ci cu paleta cromatica a tinutei. Designerii ne propun batiste in culori precum negru, rosu, alb, gri, bleu, maro sau chiar cu imprimeu colorat: Dielman, Dom Bagnato, Hugo Boss, Ermanno Scervino, Giorgio Armani.
 • Butoniera: reprezinta floarea pe care o poti prinde la rever (sacourile cu doua randuri au butoniere pe ambele revere, iar cele cu un singur rand, au butoniera pe partea stanga). Sfatul nostru este sa folosesti flori naturale intrucat ele subliniaza atentia ta la detalii, atragand atentia asupra partii superioare a corpului. A folosi o butoniera inseamna eleganta, fiind asociata evenimentelor speciale. Designeri: Louis Vuitton, Victorio & Lucchino, Daks.

Va prezentam in continuare cateva imagini cu noile tendinte de anul acesta:Tendinte 2014 – costumul barbatescdsquared2papionsibatistadebuzunar_400Tendinte 2014 – costumul barbatesc

 

 • Cea mai inalta fericire de pe pamant este casatoria.

  autor: William Lyon Phelps
 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche
 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon