1_400_137Toate miresele isi doresc sa arate impecabil in ziua cea mare, insa ele nu sunt singurele care isi doresc acest lucru. La fel ca ele si mirii isi doresc ca aparitia lor sa fie una spectaculoasa si look-ul lor sa fie unul demn de cel al partenerei. De aceea, alegerea costumului mirelui va fi o decizie vitala. Care sunt tendintele lui 2013 in materie de costume de mire, vei afla in continuare.

Costumele din catifea.

Catifeaua este un material sofisticat, elegant si cat se poate rafinat, caracteristici care l-au transformat intr-un material-vedeta si un trendsetter al lui 2013. De aceea, un costum de mire din catifea neagra nu ar fi doar o alegere moderna si spectaculoasa, ci si o dovada a unor gusturi selecte. Adaugand la acest costum o camasa si un papion frumos lucrat, look-ul de mire va fi unul impecabil.

Petele de culoare.

Mirele tau este unul indraznet? Atunci el poate opta fara temeri pentru un costum colorat, cum ar fi unul violet, bej sau bleumarin. Daca nu este asa indraznet, dar ideea unei pete de culori il incanta, poate opta pentru pantaloni inchisi la culoare, completati de o camasa sau de un sacou colorat (violet, rosu, bleu-ciel sau verde).

Bretelele.

Un element retro, dar care a revenit in-trend in 2013. Bretelele sunt elegante, distractive si vor aduce un plus de farmec maculin intregului look. Ele trebuie sa fie alese cu grija, insa. Pentru bretelele simple, alege aceeasi culoare cu cea a costumului, iar pentru bretelele in carouri (sau avand alte printuri) ai grija sa ai un costum simplu, fara model.

Cravatele subtiri.

Un trend surprinzator pentru miri, dar unul stylish, elegant si clasic. O cravata subtire va arata fabulos la un costum de mire traditional, in stilul anilor '50 si '60.

  • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

    autor: Mignon McLaughlin
  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte
  • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

    autor: Friedrich Nietzsche