Accesorii mire

Butoni pentru Camasa, Negri cu Incrustatii de MotherPearl Alb si Insertii Metalice

Accesorii mire 10-15-13
Butonii pentru Barbati sunt cu siguranta accesoriul care confera eleganta tinutei! Aceasta pereche de butoni pentru camasa accesorizeaza cu stil o tinuta eleganta, pastrandu-si aerul de subtilitate specific masculina.
citeste mai mult.…

Butoni pentru Camasa cu Doua Pietre Ochi de Pisica Albastre

Accesorii mire 10-15-13
Butonii pentru Barbati din imagine sunt pur si simplu eleganti, fara a renunta la un strop de culoare.Modelul simplu, rectangular si nuanta eleganta a pietrelor Ochi de Pisica naturale contribuie la efectul de stil cu personalitate al acestor butoni.Fie ca doresti sa ii asortezi unui alt accesoriu i
citeste mai mult.…

Butoni Barbatesti pentru Camasa, Ornamentati cu Accente Aurii

Accesorii mire 10-15-13
Aceasta pereche de Butoni pentru Camasa este o alegere plina de eleganta pentru o ocazie speciala. Combinatia cu accente clasice, intre culoarea Antracitului si Auriu reuseste sa isi pastreze sobrietatea fara a ramane in anonimat.
citeste mai mult.…

Ascot Elegant de Matase de Como, Bleumarin cu Puncte Fine Albe

Accesorii mire 10-15-13
Nici un moment cu adevarat special nu este complet fara un accesoriu pe masura. Alege acest ascot lucrat din Matase pretioasa de Como, chiar de priceputii artizani italieni, pentru o imagine de stil absolut!
citeste mai mult.…

Butoni Negrii pentru Camasa, cu Cristale Albe

Accesorii mire 10-15-13
Iata butonii pentru camasa unui barbat cu personalitate, la o ocazie speciala!Combinatia intre finisajul fatetat, Negru, al butonilor si stralucirea fina a cristalelor le confera un aspect cu totul deosebit.
citeste mai mult.…

Cravata Tricotata din Matase de Como, Bleumarin cu Puncte Albe

Accesorii mire 10-15-13
Acest accesoriu barbatesc este "punctul pe i" al unei tinute Casual.Nici unui domn nu ar trebui sa ii lipseasca din garderoba cel putin o cravata tricotata, iar daca isi doreste ceva special, aceasta cravata lucrata din fir de Matase de Como este o alegere exceptionala!
citeste mai mult.…
41-46 din 46 articole
Pagina
  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson
  • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

    autor: Mignon McLaughlin
  • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

    autor: Socrate