Agentie Organizare Nunta Alba Iulia

Amy Legacy

Agentie Organizare Nunta Alba Iulia pagina ce prezinta informatii din categoria - Agentie Organizare Nunta Alba Iulia Amy Legacy. Partenerii portalului Nuntas.ro va ofera servicii de organizare evenimente, organizari evenimente, organizari nunti, organizare nunta, organizare botez, organizari petreceri, organizari petreceri copii, corturi de nunta, decoratiuni, organizari petreceri corporative, aranjamente florale, program artistic, ice carving, agentie organizare evenimente, agentie organizare nunta, invitatii nunta, invitatii botez, marturii.

     Un eveniment special inseamna bucurie, sperante implinite, surprize placute impreuna cu cei dragi dar si multa munca de organizare pentru ca totul sa fie perfect.
     Agentia Amy Legacy transforma momentele speciale in clipe de vis prin pachete de servicii personalizate pentru nunti, botezuri, petreceri tematice si evenimente de companie.

     Profesionalismul si experienta echipei noastre transforma fiecare eveniment important din viata ta intr-unul cu adevarat special.

     Agentia noastra este specializata in realizarea de marturii personalizate handmade din ipsos si ceramica, decorului pentru sedinte foto in natura, decorului pentru logodna, botez, zile de nastere, decorului pentru camera nuptiala din noaptea nuntii.

Servicii

     Daca doriti ca decorul dumneavoastra de nunta, botez sau oricare eveniment special din viata dumneavoastra sa fie de bun gust și rafinament în fascinanta lume a creațiilor hadmade va asteptam sa ne contactati oferindu-va creati originale. 

    Va stam la dispozitie cu:

 • decoratiuni sala de nunta, botez, onomastica
 • decoratiuni pentru logodna
 • sedinta foto in natura
 • decorul pentru camera nuptiala din noaptea nuntii
 • marturi personalizate din ipsos si ceramica

 

Galerie foto

 • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

  autor: Pitagora
 • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

  autor: Socrate
 • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

  autor: Rabindranath Tagore