Divertisment Nunta Alba Iulia

Divertisment nunta Alba Iulia

Divertisment Nunta Alba Iulia pagina ce prezinta informatii din categoria - Divertisment Nunta Alba Iulia Divertisment nunta Alba Iulia. Divertisment nunta, formatii de muzica, dansatori profesionisti, magie, magician, caricaturi, caricaturist, show nunta, dans nunta, concurs de dans, karaoke, discursuri invitati, nuntasi, dansatori nunta, lectii dansul mirilor, lectii valsul miresei, moderator nunta, momente speciale, ursitoare botez .

top dance     Nunta reprezinta cel mai important eveniment din viata dumneavoastra. Si, mai mult decat in orice alta zi, la nunta ta iti doresti si stralucesti, sa nu iti tremure genunchii privind in jurul tau si mai ales, sa nu iti calci partenerul pe picioare. De aceea, te invitam sa te inscrii la cursuri de dans pentru nunta  speciale create de trupa din Alba pentru a raspunde nevoilor tale in aceasta zi atat de speciala.

    Scoala noastra de dans are in componenta atat grupuri de adulti cat si de copii de difertie varste care au invatat de-a lungul antrenamentelor arta dansului.

    Va sta la dispozitie si cu momente artistice special create pentru a destinde atmosfera si pentru a aduce zambete pe fetele invitatilor, oferind astfel ocazia invitatilor de a se alatura pe ringul de dans.

Servicii

  Pentru cupluri:

 • antrenamente individuale, in care va bucurati de toata atentia antrenorului
 • coregrafie personalizata pe cuplu si melodie
 • program flexibil
 • preturi imbatabile

Galerie foto

 • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

  autor: Rabindranath Tagore
 • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

  autor: Pitagora
 • Cea mai inalta fericire de pe pamant este casatoria.

  autor: William Lyon Phelps