Cofetarie-Tort Nunta Alba Iulia

Cofetaria Corina

Cofetarie-Tort Nunta Alba Iulia pagina ce prezinta informatii din categoria - Cofetarie-Tort Nunta Alba Iulia Cofetaria Corina. Cofetarie, cofetarii, prajituri, torturi la comanda, torturi ocazie, ocazii, tort nunta, torturi cu fotografie, tortul miresei, mireasa, torturi figurine, tort personalizat, mini prajituri, bomboane, fursecuri, tort aniversar, prajituri nunta, piscoturi nunta, candy bar, fantana ciocolata, torturi copii, torturi speciale, prajituri nunta, bomboane nunta.

     Laboratorul de cofetărie Corina din Alba Iuliaeste specializat in producerea si vanzarea de produse de patiserie si cofetarie, oferindu-va adevarate creatii delicioase si aromate, pe care le puteti savura in momentele deosebite din viata dumneavoastra.

   Cofetarie Alba IuliaCofetaria Corina din Alba Iulia produce produse aromate şi naturale după reţete proprii, originale. O combinatie perfecta din cele mai bune ingrediente, torturile de nunta si prajiturile noastre se bucura de aprecierea clientilor nostri atat la nunti, botezuri si alte ocazii speciale, cat si atunci cand o prajitura este cel mai bun mod de a incheia o masa cu familia sau cu invitatii.

    Toate produsele noastre de cofetarie sunt de cea mai buna calitate, fie ca sunt torturi de nunta sau torturi botez, tort de mireasa, torturi aniversare, torturi pentru copii, torturi prajituri, produse de cofetarie sau patiserie.

    Torturile noastre sunt facute cu multa grija si maiestrie. Scopul nostru este sa fiti complet multumiti de torturile si produsele noastre. Indiferent de ocazie, torturile Cofetariei Corina din Alba Iulia sunt exact ceea ce aveti nevoie.

Cofetarie Alba Iulia

 Opriti-va cateva momente din valtoarea ametitoare a vietii si rasfatati-va cu o prajitura pregatita cu suflet, de Cofetaria Corina din Alba Iulia.

     Puncte de lucru: 

Cofetăria Corina - Cetate M10
Bd. 1 Decembrie 1918, Bl. M10
(vis-a-vis de Parcul Cetate)

Cofetăria Corina - Piaţa Cetate
Bd. Revoluţiei, Bl. CF8
(vis-a-vis de Piaţă)

Cofetăria Corina - Zona Industrială
Bd. Victoriei, Bl. D1B
(vis-a-vis de Cantina Ardealul)

Servicii

 • Prăjituri
 • Torturi personalizate, la comandă
 • Torturi pentru nunţi
 • Torturi pentru botezuri
 • Torturi pentru copii
 • Torturi aniversare
 • Torturi diferite ocazii

Galerie foto

 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche
 • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

  autor: Rabindranath Tagore
 • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

  autor: James C. Dobson