Divertisment Nunta Arad

Petrecere nunta Arad

Divertisment Nunta Arad pagina ce prezinta informatii din categoria - Divertisment Nunta Arad Petrecere nunta Arad. Divertisment nunta, formatii de muzica, dansatori profesionisti, magie, magician, caricaturi, caricaturist, show nunta, dans nunta, concurs de dans, karaoke, discursuri invitati, nuntasi, dansatori nunta, lectii dansul mirilor, lectii valsul miresei, moderator nunta, momente speciale, ursitoare botez .

    Dupa cum stim cu totii din basme, zanele ursitoare sunt fapturi de poveste, ce se stie ca traiesc in castele din nori, sau in paduri fermecate. Se spune ca cele trei surori poarta costume facute din praf de stele, rochiile lor impresionandu-i pe​t​oti cei care au bucuria de a le intalni. Ele exista in mitologia romaneasca si nu numai. Legende ​din toata lumea spun ca acestea ​au darul de a ursi soarta bebelusului avand grija de destinele acestora. De cum afla cele 3 Zane Ursitoare, ca un bebelus s-a nascut, se grabesc sa ajunga, sa-i ofere micutului darurile ​lor. Ele presara cu flori drumul copiilor, harazindu-le o viata aleasa, si daruri nepretuite: Frumusete, Intelepciune, Noroc, Sanatate si Iubire.

    Ursitoarele sunt Actrite Profesioniste si vin la botezul puiul ​dumneavoastra pentru a reda viata acestor frumoase, vechi legende. Ele va promit la petrecerea de botez, un spectacol de lux, cu bun gust, plin de emotie si duiosie. Un real show, interpretat cu maiestrie de actrite, presarat cu momente pline de har. Copiii vor fi cu adevarat vrajiti, iar celor mari le promitem ca se vor emotiona, dar se si vor amuza copios. Spectacolul nostru a fost imaginat ca un moment de teatru, iar versurile au fost alese de catre zane, pentru a incanta si cea mai pretentioasa audienta.

Galerie foto

  • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

    autor: Mignon McLaughlin
  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte
  • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

    autor: Friedrich Nietzsche