Efecte Speciale-Foc De Artificii Arad

Focuri artificii & Efecte Speciale Gheata Carbonica

Efecte Speciale-Foc De Artificii Arad pagina ce prezinta informatii din categoria - Efecte Speciale-Foc De Artificii Arad Focuri artificii & Efecte Speciale Gheata Carbonica. Foc de artificii nunta, lumini nunta, perdea de stele, fum greu nunta, lowfog nunta, efect de apa nunta, followspot nunta, spot urmarire, lumini ambientale nunta, efecte speciale nunta, star cloth nunta, lasere nunta, bule de sapun nunta, show pentru nunta, muzica lumini, divertisment nunta, generator de spuma, confeti nunta, imitarea focului, laser show, lampioane zburatoare, pirotehnica, spectacol pirotehnic, focuri de artificii, spectacol cu raze laser, zapada artificiala.

 nunta artifici  De ce noi?

   Pentru că îți oferim un plus de strălucire la cele mai importante evenimente din viața ta.
   Fie că ne chemi la o aniversare, sărbătoare sau orice alt fel de eveniment, experții noștri pirotehniști se asigură că veți avea parte de un spectacol de neuitat.


  Cine suntem?

    Echipa Intermecano este o societate autorizată de oameni pasionați în arta jocurilor de artificii, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu. Folosim tehnologie de ultimă generație pentru a asigura siguranța spectacolului.


   Unde ne găsești?

    Acum că te-am făcut curios, ne poți găsi pe strada Cocorilor nr. 43 din Arad, jud. Arad.
    Mai multe detalii pe pagina de contact.

      Noi vapunem la dispozitie focuri de artificii de interior cat si de exterior pentru petreceri private, lansari de produse, evenimente modene, prezentari de moda, spectacole artistice, petreceri de sfarsit de an , nunti si botezuri etc .

 

    Ce este gheata carbonica: gheata carbonica (zapada carbonica, gheata uscata) este forma solida a dioxidului de carbon.

    Cum se obtine gheata carbonica: folosind echipamente industriale complexe, dioxidul de carbon lichid este injectat intr-o incinta cu presiune scazuta. In urma destinderii lichidului injectat, o parte se transforma in gaz, restul cristalizand sub forma unei zapezi carbonice fine. Prin compactarea materiei cristalizate urmata de comprimarea sau extrudarea acesteia sub diverse forme tipodimensionale, se obtine produsul finit - gheata carbonica (blocuri sau granule). In functie de calitatea dioxidului de carbon lichid folosit si a caracteristicilor si eficientei presei de formare diferentiem clasele calitative ale gheatei carbonice. O gheata cu densitate mai mare, fara incluziuni de gaz in structura, este evident mai dura si mai stabila in timp. Puritatea dioxidului de carbon lichid folosit si clasa echipamentului de productie stabileste incadrarea ghetei carbonica in clasa produselor alimentare. Toate formele de gheata carbonica produse si distribuite de noi au specificatii alimentare fiind produse cu echipamente de ultima generatie, din acelasi dioxid de carbon lichid folosit la carbonatarea sucurilor si a bauturilor carbogazoase.

Pentru mai multe detalii va rugam contactati-ne la numarul 0722 729 953 sau accesati www.gheatacarbonicaarad.rowww.artificiiarad.ro

Servicii

Focuri de exterior :

 • Pentru focurile de exterior folosim o gama larga de baterii de diferite culori si calibrare precum si echipamente profesional de tragere .
 • Pretul pentru serviciile noastre petru tragerile de focuri in exterior precum si organizarea acestoe este de la 270 – 350 Lei / minut in functie de puterea si marimea artificiilor .
 • Perioada minima pentru un spectacol cu artificii este de 2 min .

Focuri de interior :

   Pentru spectacol de artificii de interior ( vulcani,fanatni,cascade etc ) este determinat de valoarea artificiilor incluse in programul respectiv.

 • Artificii tort , ardere 1 min , 40 cm inaltima jera de scantei , 4 lei / buc
 • Artificii tort , ardere 2 min , 40 cm inaltima jerba de scantei , 6 lei / buc
 • Fanatna (jerba), 2 m inaltima jerba de scantei , 40 sec , 50 lei / buc
 • Vulcan , fara fum , 3 m inaltime jerba scantei , 1 min , 70 lei / buc
 • Tub confetti , 50 lei / buc 

Gheata carbonica

 •     Gheata carbonica se comercializeaza sub forma de granule, placi sau blocuri, in functie de destinatia finala. Domeniile si aplicatiile in care se foloseste sunt multiple, de la diferitele ramuri ale industriei (farmaceutica, alimentara etc), laboratoare de cercetare si pâna la efectele speciale pentru evenimente.
 •     Gheata carbonica nu este toxica si nu prezinta niciun risc pentru sanatatea omului. Produsul nu are miros, gust sau culoare si nu lasa niciun fel de urme sau reziduuri care ar putea cauza neplaceri.
 •     Gheata carbonica este obtinuta prin solidificarea dioxidului de carbon si are o temperatura de -78,5 grade Celsius. Dioxidul de carbon folosit in acest scop are o puritate de 99,9%, acelasi tip fiind folosit si pentru a impregna bauturile carbogazoase consumate la scara larga. Gheata carbonica are o destinatie 100% alimentara si indeplineste toate standardele de calitate. Aceasta gen de gheata mai este cunoscuta si sub denumirea de „gheata uscata”, deoarece nu se topeste la fel ca si cea obisnuita. In schimb, ea este supusa fenomenului de sublimare, ceea ce inseamna ca trece direct din starea solida in cea gazoasa.

 

Galerie foto

 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche
 • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

  autor: Napoleon Bonaparte
 • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

  autor: Rabindranath Tagore