Cofetarie-Tort Nunta Babadag

Cofetaria Dulce Acrisor

Cofetarie-Tort Nunta Babadag pagina ce prezinta informatii din categoria - Cofetarie-Tort Nunta Babadag Cofetaria Dulce Acrisor. Cofetarie, cofetarii, prajituri, torturi la comanda, torturi ocazie, ocazii, tort nunta, torturi cu fotografie, tortul miresei, mireasa, torturi figurine, tort personalizat, mini prajituri, bomboane, fursecuri, tort aniversar, prajituri nunta, piscoturi nunta, candy bar, fantana ciocolata, torturi copii, torturi speciale, prajituri nunta, bomboane nunta.

          Cofetaria Dulce Acrisor este o prezenta notabila in peisajul Bacaului prin designul sau interior elegant, de bun gust si atmosfera intima.

          Aranjamentul vitrinelor te provoaca sa intri in cofetarie, anticipand descoperirea unor dulciuri cu pretentii, dupa retete a caror calitate a fost probata in timp.

          In interior ti se confirma imediat senzatia ca este o cofetarie foarte diferita de majoritatea celor cu care te-ai obisnuit pana acum, de la temperatura adaptata sezonului, care parca te imbie sa cercetezi in tihna marfa frumos etalata pe categorii si pana la personalul de servire, care dincolo de amabilitate si promptitudine pare sa-si dea seama de la prima vedere ca are pentru tine exact produsele pe care ti le doresti.

          Ansamblul este intregit de un televizor cu o diagonala generoasa si incadrat intr-o rama argintie, la care te poti uita pana cand sunt serviti clientii dinaintea ta, iar faptul ca emisiunea aleasa si volumul sunetului se potrivesc cu preferintele tale nu sunt deloc intamplatoare.

          Daca doresti, te poti odihni cateva minute in coltul in care sunt prezente o masuta si doua scaune care ar putea la fel de bine sa constituie o parte a mobilierului unui conac boieresc, ceea ce iti intareste convingerea ca produsele de aici sunt de dus acasa, pentru a fi savurate pe indelete.
 

Servicii

       

    Prajituri
    Torturi
          Torturi nunta
          Torturi botez
          Torturi aniversare
          Torturi copii
    Inghetata

 

Sursa: www.dulceacrisor.ro

  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez
  • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

    autor: Joseph Barth
  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson