Divertisment Nunta Bacau

Momente Speciale nunta Bacau

Divertisment Nunta Bacau pagina ce prezinta informatii din categoria - Divertisment Nunta Bacau Momente Speciale nunta Bacau. Divertisment nunta, formatii de muzica, dansatori profesionisti, magie, magician, caricaturi, caricaturist, show nunta, dans nunta, concurs de dans, karaoke, discursuri invitati, nuntasi, dansatori nunta, lectii dansul mirilor, lectii valsul miresei, moderator nunta, momente speciale, ursitoare botez .

dans nunta    Momentul in care dumneavoastra dansati “Valsul Mirilor este unul semnificativ pentru nunta dumneavoastra. Problema apare atunci cand nu ati dansat nicodata sau daca ati dansat putin probabil ca acel dans sa fi fost valsEmotiile cresc si transforma grijile in problema.

Ce puteti face?

      Totul este foarte simplu, aici intervenim noi! Daca pentru dvs. problema o reprezinta Valsul Mirilor, noi o putem rezolva. In acest sens,noi,  va punem la dispozitie si va propune o oferta larga de servicii si pachete astfel incat stilul vostru sa se reflecte in rezultatul finit.

      Instructorul de dans, coregraf cu experienta va va invata sa dansati corect Valsul Mirilor indiferent daca doriti un dans in stil traditional sau un dans mai putin conventional, personalizat, iesit din tipare. Oricum ar fi, va stam la dispozitie!

   

dans nunta

   Nimic nu e batut in cuie! Dansul puteti sa il alegeti voi sau putem sa vi-l propunem noi. Practic puteti sa dansati si sa va invatam orice dans atat timp cat totul este intr-o deplina armonie cu personalitatea voastra.

    Dansul mirilor de obicei se rezuma la vals insa in ultimul timp acesta a devenit din ce in ce mai original. Mirii aleg de la melodii lente pana la ceva mai rock, ceva mai indraznet.

   

Va oferim cursuri de dans (Vals Vienez, Tango, Colaje, Scenete, Blues etc.), personalizate si adaptate programului mirilor.

 • antrenamente individuale, in care va bucurati de toata atentia antrenorului.
 • coregrafie personalizata pe cuplu si melodie
 • program flexibil
 • preturi imbatabile

 

Galerie foto

 • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

  autor: Mignon McLaughlin
 • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

  autor: Mignon McLaughlin
 • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

  autor: Pitagora