Formatie Nunta Bals

Paula Butusina

Formatie Nunta Bals pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Bals Paula Butusina. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

       Ma numesc Paula Butusina si pentru ca imi sunteti dragi am sa va spun in cateva cuvinte unMuzica Nunta Bals, Paula Butusina intreg care cuprinde o parte din viata mea.
       M-am nascut si am crescut intr-un mic orasel din judetul Olt (Bals), intr-o familie modesta unde am avut bucuria de a imparti dulciulete si jucarii cu cele doua surori mai mari.
       Inca de mica mi-a placut muzica in mod expres muzica populara fapt pentru care mi-am etalat vocea si talentul in diverse spectacole mai mari sau mai mici.
       Mai tarziu am studiat cursurile Scolii Populare de Arta avand ca dascali in muzica pe doamna Paula Dogaroiu, Ion Fieraru si Sandu Piculeata.
       Urmatoarea pagina a vietii a deschis-o casatoria mea; Sorin Butusina, un instrumentist desavarsit al Ansamblului  ‘’Maria Tanase ‘’ imi sta alaturi la bine si la greu, acasa si pe scena si impreuna alcatuim un intreg.
       Am dat nastere unui copil care acum este un mare violinist dar nimic nu ne-a stat in cale sa iubim folclorul.
       Tot ce vreau sa va spun este ca muzica a avut mare rol in viata mea; am cantat  la evenimente, la spectacole si petreceri si chiar daca mi-a fost greu uneori, iubind muzica si oamenii din jur MA SIMT TANARA SI NEMURITOARE !!!!!    

    Muzica este o lege morala. Ea da suflet universului, aripi gandirii, avant inchipuirii, farmec tineretii, viata si veselie tuturor lucrurilor.

    Ea este esenta ordinii, inaltand sufletul catre tot ce este bun, drept si frumos

    Muzica este graiul sufletului. Ea rascoleste toate sentimentele.

Servicii

Onoram evenimente precum:

 •     nunti;
 •     botezuri;
 •     petreceri private;
 •     spectacole;
 •     evenimente, etc.

Galerie foto

 • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

  autor: Rabindranath Tagore
 • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

  autor: James C. Dobson
 • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

  autor: Socrate