Divertisment Nunta Botosani

Cursuri Dans Botosani

Divertisment Nunta Botosani pagina ce prezinta informatii din categoria - Divertisment Nunta Botosani Cursuri Dans Botosani. Divertisment nunta, formatii de muzica, dansatori profesionisti, magie, magician, caricaturi, caricaturist, show nunta, dans nunta, concurs de dans, karaoke, discursuri invitati, nuntasi, dansatori nunta, lectii dansul mirilor, lectii valsul miresei, moderator nunta, momente speciale, ursitoare botez .

Atunci cand va ganditi la organizarea nuntii dumneavoastra, deja aveti in minte acea seara minunata si la dansul pe care urmeaza sa il dansati alaturi de cel/cea care urmeaza sa va devina sot/sotie. Insa pentru ca momentul sa iasa asa cum va doriti dumneavoastra, este indicat sa tineti cont de anumite aspecte, deoarece numai in acest fel veti sti ca ati luat cele mai bune decizii in pregatirea momentului.

  Pentru nunta ta, in primul rand, te vom invata valsul miresei sau daca doresti alte dansuri putem realiza o coregrafie pe orice alt gen de dans decat vals.

  Esti tu singur intr-o sala eleganta si moderna… Te vezi, din mai multe unghiuri, in oglinzi mari, care-ti reflecta zambetul si stangacia.

   Dansezi! In intimitate, cu pasi mici, la inceput timizi, urmezi fiecare indicatie a instructorului si iata, in numai cateva saptamani tu si partenera ta cunoasteti deja tainele dansului.

   Avantajele lectiilor particulare de dans se refera in primul rand la faptul ca ne putem adapta ritmului tau de viata, in asa fel incat tu esti cel care decide cat de repede vrei sa inveti sa dansezi.

   Din experienta noastra, 7-8 sedinte sunt suficiente pentru a prinde miscarile si pentru a va descurca onorabil pe ringul de dans, insa si din acest punct de vedere, totul depinde de importanta evenimentului pentru care va pregatiti si de nivelul la care visati sa ajungeti ca dansator amator.

   In plus, iti poti alege singur dansurile pe care doresti sa le inveti, in functie de specificul petrecerii la care vei participa. Ne poti propune, de asemenea, o anumita piesa pentru care instructorii nostri vor pregati o coregrafie speciala pe care tu o vei cunoaste.

  Cursurile se desfasoara sub indrumarea celor mai buni profesori, instructori de dans, coregrafi in spatii special amenajate, dotate corespunzator pentru aceasta activitate.

  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson
  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte
  • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

    autor: Samuel Smiles