Formatie Nunta Braila

Gore Belanschi si Formatia Rubin

Formatie Nunta Braila pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Braila Gore Belanschi si Formatia Rubin. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

      Pasionat de traditiile si obiceiurile mostenite de la parinti si înzestrat cu o voce de aur, Gore Belanschi a ales sa faca cariera în lumea muzicii populare. Gore interpreteaza melodii populare înca de mic copil, dat fiind faptul ca s-a nascut într-o familie de cântareti. Parintii interpretului erau, de asemenea pasionati de cântul popular si i-au transmis vrând-nevrând tânarului dragostea pentru folclor.„Ma trag din neam de muzicanti. Si mama si tata interpretau muzica populara. Daca nu ai în sânge talentul pentru muzica, nu ai cum sa reusesti”, explica Gore Belanschi.

      FORMATIA RUBIN NUNTA formatie nuntaLa ora actuala, Gore Belanschi este de departe cel mai cunsocut interpret de muzica populara brailean. Este nelipsit de la spectacole organizate în Braila si în tara, dar cânta cu placere si nu refuza nici invitatiile facute de cei care îsi pun pirostriile. Oricine se respecta cheama la cununie sau botez, Formatia „Rubin”, înfiintata de Gore, care face un spectacol de zile mari. A cântat alaturi de „titanul muzicii populare românesti”, regretatul Ion Dolanescu, dar si alaturi de Maria Dragomiroiu, Irina Loghin ori Maria Ciobanu. Cu toate acestea, interpretul ne-a povestit ca parintii nu agreeau ideea unei cariere în muzica.
      Desi interpreteaza muzica populara nu se declara împotriva niciunui alt gen de muzica. Îsi compune singur melodiile. „Melodia intitulata «Adelin si Madalin» am compus-o pentru copii mei. Îmi este cea mai draga dintre toate”, ne-a marturist Gore. Interpretul de muzica populara pastreaza cu sfintenie o camasa traditionala si un brâu. I le-a daruit chiar maestrul Ion Dolanescu. „Le port cu mare mândrie în spectacolele mele”, adauga Gore.

 

Servicii

     Formatia Rubin din Braila pune la dispozitia dumneavostra o gama variata de servicii pentru ca petrecerea dumneavoastra sa fie una cu totul deosebita la diverse evenimente: nunti,botezuri,mese festive,chefuri,spectacole.Pentru orice informatie nu ezitati sa ne contactati – onorariul formatiei difera in functie de eveniment si de durata acestuia. Prestatiile formatie sunt exemplare si la preturi accesibile tuturor.

Galerie foto

  • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

    autor: Joseph Barth
  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez
  • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

    autor: Friedrich Nietzsche