Aranjamente Florale Brasov

Floraria Maria

Aranjamente Florale Brasov pagina ce prezinta informatii din categoria - Aranjamente Florale Brasov Floraria Maria. Partenerii portalului Nuntas.ro va ofera aranjamente florale, buchete mireasa, lumanari cununie, decoratiuni nunta, lumanari nunta, lumanari botez, flori pentru nunta, decoratiuni baloane, buchete nasa, aranjamente florale mese festive, aranjamente florale decor restaurant, flori, aranjamente, nunta, botez, decoratiuni.

maria    Firma a fost infiintata in 2008 si tot in acelasi an a aparut si primul nostru magazin situat in Galeria Comerciala Carrefour Brasov.De atunci incepand am lucrat neincetat la imbunatatirea serviciilor noastre si la diversificarea produselor noastre in asa fel incat sa multumim cat mai multi clienti. In anul 2009 am infiintat cel de al doilea magazin al nostru in Eliana Mall Brasov unde ne-am format intr-un timp relativ scurt un numar destul de mare de clienti fideli si ne-am adaptat cerintelor lor.
Calitatea prosduselor noastre ne-au facut cunoscuti si respectati de catre clientii nostrii,acestia recomandandu-ne mai departe cunoscutilor lor si astfel tot mai multe persoane prefera sa parcurga un drum ceva mai lung pana in Eliana Mall sau Carrefour doar ca sa achizitioneze aranjamente naturale si buchete de la noi. Fapt ce ne bucura si ne impulsioneaza sa continuam sa oferim servicii si produse de calitate.

    De asemenea confectionam la comanda aranjamente decorative pentru nunti,botezuri,pensiuni,restaurante la preturi foarte avantajoase.

Servicii

Ce va oferim?

 • Buchete de flori deosebite
 • Aranjamente decorative din flori naturale
 • Plante la ghiveci
 • Aranjamente decorative din flori uscate
 • Ghivece ceramice pentru plantele dumneavoastra,accesorii

Galerie foto

 • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

  autor: Rabindranath Tagore
 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche
 • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

  autor: Joseph Barth