Limuzina nunta Brasov

LAZAR AUTO

Limuzina nunta Brasov pagina ce prezinta informatii din categoria - Limuzina nunta Brasov LAZAR AUTO. Transport nunta, inchiriere limuzina, inchirieri limuzine, limuzine nunti, inchiriere microbuze, inchiriere autocare, inchiriere miniautocare, inchiriere masini epoca, inchiriere caleasca, inchiriere trasura.

           Am inceput activitatea de tractari auto in 1991, cu o vasta experienta de 37 de ani, in domeniul reparatilor auto ( mecanica, tinichigerie, vopsitorie, etc… ). Incercam sa ajutam toti conducatorii auto prin serviciile noastre cu ajutorul retelei nationale de asistenta rutiera si cu ajutorul partenerilor nostrii din toata tara. Am ales partenerii nostrii din cei mai seriosi, dotati cu echipamente corespunzatoare si selectati dupa criterii bine stabilite ca: seriozitate, punctualitate, etc…

           Detinem o flota de autospecializate de la 5 pana la 26 de tone sarcina totala, 2 autospecializate dotate cu macara.

           Deviza firmei este de a ajuta automobilistii practicand tarife reale, iar la noi nu exista nu, sau nu se poate. Toate problemele au o rezolvare iar noi o sa gasim tot timpul o solutie convenabila pentru ambele parti. Asiguram tractari auto NON STOP in toata tara pentru automobile cat si pentru camioane. Intermediem transporturi auto, marfuri generale si agabaritice. Preluam flote pentru care asiguram asistenta rutiera si servisare pe plan national.

           Intermediem si reparatii auto, cazare, asistenta juridica, medicala, inchirieri auto cat si procurarea pieselor de schimb din depozite sau magazine prin partenerii nostrii. Avantajul oferit de noi prin intermediul partenerilor din toata tara este economia de timp. Cu ajutorul lor nu mai este nevoie sa asteptati deplasarea platformei de la o distanta foarte mare pentru ca unul din partenerii nostrii aflat la o distanta mult mai mica este tot timpul disponibil si dornic sa va stea la dispozitie.

Servicii

  Tractari auto intern-international 24/24 h

    Asistenta rutiera pentru autoturisme, autoutilitare si utilaje pana la 9 tone sarcina utila.
    Expertize tehnice
    Preluarea autoturismelor pe baza de proces verbal si parcarea acestora in spatii pazite
    Intermedierea reparatiilor auto in service-uri autorizate
    Discount piese si manopera in post garantie
    Cazarea clientilor si transportul acestora in regim taxi  
    Rent a car

Activitati montane

    Organizam evenimente offroad, festivaluri, mini-concedii sau activitati pe durata week-endului cu cazare si masa asigurate. Organizam programe de team-building care sa ofere participantilor o noua perspectiva asupra propriilor puteri.

Inchirieri masini de colectie

    Pentru evenimente deosebite, oferim vedete pe patru roti, masini de colectie care sa dea culoare momentelor importante din viata dumneavoastra.

 

Sursa: www.lazarauto.ro

  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte
  • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

    autor: Pitagora
  • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

    autor: Samuel Smiles