Restaurant Salon Nunta Brasov

Restaurantul Ambasador

Restaurant Salon Nunta Brasov pagina ce prezinta informatii din categoria - Restaurant Salon Nunta Brasov Restaurantul Ambasador. Restaurant nunta, restaurant botez, restaurant evenimente speciale, salon nunta, local nunta, evenimente corporate, mese festive, meniu nunta.

restaurantul ambasador nunta

    Restaurantul Ambasador: Rafinament, Eleganta, Lux si nu numai...

  nunta restaurant nunta Localizat in centrul vechi al Brasovului pe strada Republicii nr.60, Restaurantul Ambasador si-a creat un renume atat prin gama larga de preparate oferite cat si prin comfortul, luxul, eleganta si rafinamentul ce il intregeste aducand in Brasov un Restaurant cu totul nou, cu totul special!

    Situat intr-o cladire monument datand din anul 1888 arhitectura localului este cu adevarat deosebita combinand elemente medievale specifice vechii cetati a Brasovului cu elemente contemporane. Un joc de lumini linistitor confera o ambianta calma caracterizata prin stil si clasa.

     nunta restaurant nuntaAmbasadorul artei culinare si al serviciilor ireprosabile, Restaurantul nostru va ofera oportunitatea de a servi preparate din bucataria internationala:atat specialitati renumite cat si preparate traditionale romanesti. Restaurantul Ambasador va ofera garantia unei mese reusite,dar si un bar elegant unde puteti servi o varietate larga de cocktailuri si bauturi fine in acordurile muzicii ambientale.

   

nunta restaurant nunta    Restaurantul are o capacitate de 45 de locuri fiind completat de 8 locuri la bar oferind in acelasi timp posibilitatea organizarii unor mese festive, receptii, precum si cocktailuri. Personalul cu o inalta calificare specialisti in arta ospitalitatii va vor sta la dispozitie incercand sa va creeze un cadru cat mai placut si sa va ofere o servire inalta, asa cum mereu ne-am obisnuit clientii.

    Restaurantul Ambasador va ofera posibilitatea platii prin card, numerar dar si virament fiind la dispozitia dumneavoastra de la servirea unui mic dejun pana la ultimul client.
   
    Daca doriti o servire impecabila, produse calitative intr-un cadru intim si deosebit Restaurantul Ambasador este acela. Nu ezitati si vizitati-ne!

 

 

  • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

    autor: Pitagora
  • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

    autor: Mignon McLaughlin
  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson