Agentie Organizare Nunta Bucuresti-Sector 1

Yesevents

Agentie Organizare Nunta Bucuresti-Sector 1 pagina ce prezinta informatii din categoria - Agentie Organizare Nunta Bucuresti-Sector 1 Yesevents. Partenerii portalului Nuntas.ro va ofera servicii de organizare evenimente, organizari evenimente, organizari nunti, organizare nunta, organizare botez, organizari petreceri, organizari petreceri copii, corturi de nunta, decoratiuni, organizari petreceri corporative, aranjamente florale, program artistic, ice carving, agentie organizare evenimente, agentie organizare nunta, invitatii nunta, invitatii botez, marturii.

    Cand ai spus DA, ai stiut ca cea mai importanta zi din viata ta trebuie sa fie perfecta. Spune YES Events si totul va fi perfect. Sampanie, muzica, fotograf, tort, lumanari, invitatii, baloane, chiar si cele mai mici detalii nu vor scapa atentiei noastre. Tu trebuie sa vii doar cu zambetul tau minunat.

    Traditii imbinate cu eleganta unui decor modern. Obiceiuri din fiecare zona a tarii aduse la viata pentru un farmec aparte. Valsul miresei dansat pe ritmuri mai mult sau mai putin clasice. Iar la miezul noptii, celebrul “s-a furat mireasa!”. Toate acestea le imbinam cu regulile organizarii unui eveniment pentru ca totul sa iasa perfect.

    Cea mai solicitanta parte a unei nunti este pregatirea. Alegerea locatiei, lista de invitati, alegerea invitatiilor si chiar si textul acesteia se pot dovedi epuizante. Cum sa fie costumul mirelui, rochia miresei, restaurantul, meniul sau cum sa ii asezi pe cei care vor veni la mese se pot dovedi a fi intrebari mult decat dificile decat par. De cele mai multe ori, actorii principali sunt atat de obositi incat in ziua marelui eveniment nici nu mai au forta necesara pentru a se bucura. Asteapta pur si simplu sa se termine.

     Toata aceasta nebunie se poate transforma in placerea de a alege, in emotia asteptarii, in bucuria de a te intalni cu persoanele dragi tie si de a trai impreuna un moment unic. Lasa totul in seama noastra. Step aside and enjoy!

    Limuzina sau trasura? Sute de baloane sau un avion care sa scrie pe cer “Te Iubesc”? O locatie ultramoderna sau alegi sa faci o nunta in stil medieval? Asteptam lista ta de dorinte si rand pe rand le vom bifa ca fiind pregatite pentru ziua cea mare.

    In plus, nu vom scapa din vedere lucrurile care uneori sunt trecute cu vederea dar atat de importante. Vom stii daca trebuie sa te astepti la o zi insorita sau la o zi ploioasa. Vom avea grija ca invitatii tai din provincie sau din strainatate sa se simta bine chiar si in momentele in care tu cu siguranta nu vei avea suficient timp sa le acorzi. Vom fi maestrul de ceremonii dar si sfatuitorul tau de taina.

    Cea mai importanta zi din viata ta TREBUIE sa fie perfecta. Spune YES pentru nunta perfecta.

   A organiza un eveniment este un eveniment in sine. Cel putin asta am simtit acum mai bine de 8 ani cand mare parte din membrii echipei Yes Events au luat primul contact cu aceasta lume.

   Este drept, de reunit ne-am reunit ceva mai tarziu, in 2010, fiecare aducandu-si aportul cu propria experienta, propria poveste si propriile idei.

   Yes Events a luat fiinta ca o agentie full service pentru organizari evenimente ceea ce suntem si acum dar ... intr-o structura mult mai complexa.

    Din simpli creativi si organizatori ne-am transformat in furnizori de logistica pentru evenimente, putand acum sa punem la dispozitie si altor organizatori un arsenal intreg de echipamente de la mese si scaune pana la aranjamente florale si corturi in care sa incapa sute de invitati.

Servicii

 • Nunti
 • Botezuri
 • Corporate
 • Aniversari
 • Petreceri copii
 • Buchete
 • Lumanari
 • Aranjamente florale mese
 • Aranjamente florale prezidiu
 • Decoratiuni florale in aer liber
 • Diverse decoratiuni florale

 

Sursa: www.yesevents.ro

Galerie foto

 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon
 • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

  autor: Socrate
 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche