Divertisment Nunta Bucuresti-Sector 1

Momente Speciale nunta Sector 1

Divertisment Nunta Bucuresti-Sector 1 pagina ce prezinta informatii din categoria - Divertisment Nunta Bucuresti-Sector 1 Momente Speciale nunta Sector 1. Divertisment nunta, formatii de muzica, dansatori profesionisti, magie, magician, caricaturi, caricaturist, show nunta, dans nunta, concurs de dans, karaoke, discursuri invitati, nuntasi, dansatori nunta, lectii dansul mirilor, lectii valsul miresei, moderator nunta, momente speciale, ursitoare botez .

  Salsa este cocktail exotic de dansuri latino si afro-caraibiene asemanator cu un copac bogat in ramuri, dar cu un singur trunchi care le uneste pe toate.
  De asemenea este un amestec de ritmuri de origine latino si afro-caraibiana ca: danzon, mambo, rumba, guajira, charanga, cha cha cha si guaguanco. La nasterea si dezvoltarea sa se considera ca si-au adus contributia cubanezii, portoricanii si nord-americanii.
  Salsa este un dans care se poate practica si fara partener si care nu necesita un spatiu foarte mare. Dar de obicei este dansat in doi, iar barbatul conduce si dirijeaza miscarile partenerei. Ca dinamica, miscarile picioarelor sunt mai lente decat miscarile bratelor.
  La studioul din sector 1 ne dorim sa reconectam oamenii cu adevaratele valori ale vietii: grija pentru propriul corp, aprecierea binelui, frumosului, prietenia, empatia, consecventa, curajul de a fi ei insisi, sa se miste dezinvolt, cu placere, autentic, si nu in ultimul rand constient, cu prezenta si control. Și multe altele pe care le vom descoperi impreuna.
  La studioul de dans si miscare sector 1, instructorul si partenerii sai isi doresc sa reconecteze oamenii cu sinele motor si cu adevaratele valori ale vietii: grija pentru organismul lor si al celor din jur, devenind constienti de ceea ce genereaza, exprima si induce fiecare miscare a corpului; empatia; colegialitatea; aprecierea frumosului, consecventa, curajul de a fi ei insisi si multe altele pe care le veti descoperi impreuna.

Servicii

Cursuri Adulti
Cursuri de Grup – Dansul Mirilor
Cursurile de grup pentru dansul mirilor ofera tuturor cuplurilor baza de la care sa porneasca in compunerea dansului mirilor si nu numai, cu o coregrafie facuta chiar de cei doi miri. Ne propunem ca din acest curs sa plecati cu suficiente cunostinte de pasi si stiluri de dans (vals, tango, rumba si ce ne mai vine in minte, sau ce ni se mai sugereaza); sa descoperiti abilitatile cuplului pe care il formati, sa va simtiti bine in pereche si stapani pe stilurile abordate. Ce consideram ca este extrem de important este sa va descoperiti propriul stil de miscare, sa depasiti teama de penibil, sa ajungeti sa simtiti placerea dansului, sa capatati lejeritate in miscare si curaj, sa invatati sa improvizati.

Cursuri de Balet
Baletul este disciplina corpului, este constientizarea acestuia ca intreg.
Prin exercitii bazate pe tehnica baletului clasic, veti incepe sa aliniati corect corpul, consolidand axa verticala si veti simti imediat beneficiile asupra coloanei vertebrale. Veti invata sa va utilizati musculatura de sustinere pentru protejarea sistemului osos; practic o reeducare “corectiva” a corpului, care, in zilele noastre, este prea mult supus sedentarismului, motiv pentru care rugineste prea devreme.

Cursuri Jazz & Contemporan
Cand spunem jazz-dans, ne gandim la corpuri libere, ritmuri, libertate extrema, miscari sincopate. Jazz-ul nu este doar o provocare care raspunde ritmului, el este supus unor tehnici precise, in care policentrismul corpului, mostenit din dansurile africane, s-a transformat sub influenta dansatorilor albi si a music-hall-ului.
Cand spunem dans contemporan, ne gandim la expresie libera sub orice forma, dar si dansul contemporan foloseste tehnici ce ajuta exprimarii corporale (modern, balet, jazz, post modern etc.).
Atat in jazz-dans cat si in dansul contemporan se foloseste tehnica izolarii: fiecare parte a corpului e privita ca un centru autonom al miscarii si necesita exercitii si combinatii ce dezvolta o coordonare foarte complexa.

Cursuri private
Clasele private sunt cele care permit lucrarea coregrafiilor personale (pentru grupuri sau individuale) si va garanteaza intreaga atentie a profesorului. Ele se vor plia pe necesitatile si particularitatile voastre astfel incat sa asigure o evolutie rapida si de calitate. De asemenea va dau posibilitatea de a va organiza antrenamentele sau lectiile in functie de timpul vostru liber tinand cont in mod firesc de disponibilitatea studioului.
Privat de Grup
Curs Individual

Galerie foto

  • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

    autor: Socrate
  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez
  • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

    autor: Pitagora