Formatie Nunta Bucuresti-Sector 1

Formatie Nunta Sector 1

Formatie Nunta Bucuresti-Sector 1 pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Bucuresti-Sector 1 Formatie Nunta Sector 1. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

Suntem o formatie cu traditie in muzica usoara, populara si de petrecere pentru nunti,botezuri si diferite alte evenimente speciale din viata dumneavoastra. In fiecare an 

participam la nenumarate astfel de evenimente, aceasta fiind garantia pe care o oferim potentialilor nostri clienti.Programul nostru muzical este LIVE 100%.

Nunta la romani este plina de traditii si obiceiuri,dar cel mai important lucru la o nunta este muzica. Va oferim muzica deosebita pentru un eveniment special!Noi va oferim cea mai buna muzica de nunta : muzica populara,muzica de petrecere, muzica lautareasca,muzica usoara,cafe concert,tangouri,valsuri,muzica usoara internationala,rock&roll,latino, manele,etc.Alaturi de noi veti avea o nunta perfecta,dar si o nunta speciala.

De fiecare data am reusit sa captam atentia publicului prin calitatea deosebita a show-ului,prezenta impecabila,virtuozitatea artistilor instrumentisti si prin diversitatea muzicala oferita de noi. Cantam la petreceri private si alte tipuri de evenimente, punand la dispozitia dumneavoastra un repertoriu variat de unde puteti alege melodii pe care oricand le ascultati cu placere la o nunta,petrecere privata sau botez.Interpretarea este live fiind asigurata pe toata perioada evenimentului.

ALATURI DE NOI PETRECEREA DUMNEAVOASTRA VA CAPATA UN PLUS DE RAFINAMENT SI ELEGANTA !

  • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

    autor: Pitagora
  • Cea mai inalta fericire de pe pamant este casatoria.

    autor: William Lyon Phelps
  • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

    autor: Socrate