Verighete si Inele Bucuresti-Sector 1

La Rosa

Verighete si Inele Bucuresti-Sector 1 pagina ce prezinta informatii din categoria - Verighete si Inele Bucuresti-Sector 1 La Rosa. Verighete, verighete aur alb, verighete cu diamante, verighete aur galben, verighete aur roz, verighete pietre pretioase, bijuterii mireasa, inel logodna, inel logodna diamant, inel logodna aur.

LA ROSA crede ca bijuteriile sunt mai mult decat simple accesorii. Bijuteriile sunt piese ce captureaza in ele cele mai frumoase momente din viata noastra.

De aceea, aici veti gasi bijuterii lucrate manual in materiale de calitate, putand alege dintr-o paleta larga de modele de bijuterii de lux existente in magazinul LA ROSA.

LA ROSA a inaugurat primul magazin din Romania in anul 2009, un boutique privat de bijuterii, verighete si inele de logodna, pentru ca mai apoi, in 2011, sa deschida doua noi magazine in Constanta si Craiova.

Creat din dragoste pentru bijuterii, atelierul LA ROSA este specializat in productia verighetelor si a inelelor de logodna, toate unicat sau in serie mica, din materiale pretioase de cea mai buna calitate.

Avand o experienta de peste 40 de ani, echipa din atelierul LA ROSA confectioneaza verighetele din aur de 24 karate, fin-pur, la care adauga aliage pentru a-l aduce la 14 karate sau 18 karate, pentru diferite culori, in functie de comanda clientului.

Folosind cea mai noua si avansata tehnologie pentru producerea de verighete si bijuterii, echipa LA ROSA este formata din 60 de persoane, bijutieri cu diploma, maestrii specializati in verighete, tintuitori si experti gravori. Toata echipa este calificata si dornica de a realiza cele mai complexe lucrari si creatii de verighete, confectionate manual, in proportie de 80%, de la slefuire, finisare si pana la tinuire. Utilajele folosite au rol de topire si laminare pentru a obtine finetea si calitatea detaliilor ce fac dintr-un simplu accesoriu o bijuterie de lux.

Pentru a intregi universul bijuteriilor, de pastrat sau de daruit, pe langa atelierul propriu, LA ROSA colaboreaza si cu alte ateliere din Italia, Turcia si Germania, largind catalogul de colectii si modele. Astfel incat, pe langa verighete, LA ROSA va ofera coliere, bratari, cercei, seturi potrivite pentru tinute elegante sau de zi, toate confectionate din cele mai frumoase pietre pretioase si semipretioase.

Bijuteriile LA ROSA sunt dedicate celor educati si rafinati, celor ce stiu sa aprecieze o bijuterie de calitate, la preturi accesibile.

Galerie foto

  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte
  • Cea mai inalta fericire de pe pamant este casatoria.

    autor: William Lyon Phelps
  • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

    autor: Joseph Barth