Foto Video Nunta Bucuresti-Sector 2

FotoVideoDj

Foto Video Nunta Bucuresti-Sector 2 pagina ce prezinta informatii din categoria - Foto Video Nunta Bucuresti-Sector 2 FotoVideoDj. Fotograf nunta, fotografie nunta, foto nunta, foto botez, fotografie botez, fotograf botez, filmare nunta, filmari nunti, filmari nunta, , filmare nunti, filmari profesionale, fotografi profesionisti, fotografii nunta, fotografii nunti, cameramani nunti, video nunta, fotograf cameraman, fotograf cameraman nunta.

    Pentru ca la noi pe primul plan este calitatea, seriozitate si punctualitatea. FOTOVIDEODJ va va prezenta nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra in fotografii, imagini si sunet. Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul filmarii, fotografierii si sonorizariii de nunta, putem afirma ca suntem bucurosi de fiecare moment petrecut alaturi de clientii nostrii.

     Fiecare clipa inseamna pentru noi un pas in plus in atingerea excelentei in imaginatie, imaginatie ce spune povestea unica a celei mai frumoase zile din viata dumneavoastra. Cand filmam sau fotografiem o nunta, scopul nostru este sa creem cadre frumoase, cadre care sa spuna o poveste de la inceput pana la sfarsit, de la pregatirea dinaintea nuntii si pana la dansul de dupa taierea tortului.

     Echipa FOTOVIDEODJ va sta la dispozitia dumneavoastra pe tot parcursul evenimentului, de la emotiile dinainte de a spune "DA" pana la cele dupa taierea tortului. Nici un eveniment, fie nunta, botez, cununie sau petrecere nu este mic sau mare pentru noi, toate persoanele fiind tratate cu aceeasi seriozitate.

     Toata aparatura din dotare este profesionala, de la camere video profesionale in format SD sau HD, proiectoare, steadycam-uri, aparate foto DSLR care nu au "probleme" in locuri inguste, lumini de studio, umbrele, softbox-uri, blende, boxe, statii de amplificare, console de mixaj, lumini inteligente, masini de fum, bule, lasser, pana la soft-urile avansate de editare care fac ca fotografiile sau filmul nuntii dumneavoastra sa arate impecabil.

Servicii

Va oferim servicii de fotografiere si inregistrare video pentru evenimentele din viata dumeavoastra pentru a imortaliza aceste momente importante cum ar fi:

 • nunta;
 • botez;
 • cununie;
 • logodna;
 • aniversare;
 • petrecere privata;
 • petrecere de firma.

Galerie foto

 • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

  autor: Joseph Barth
 • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

  autor: Socrate
 • Cea mai inalta fericire de pe pamant este casatoria.

  autor: William Lyon Phelps