Mire Bucuresti-Sector 2

London Tailors

Mire Bucuresti-Sector 2 pagina ce prezinta informatii din categoria - Mire Bucuresti-Sector 2 London Tailors. Costume mire, costume barbatesti, costume pentru barbati, costume barbati, accesorii barbati, pantofi barbati, costum nunta, costum ginere, costum la comanda, pantofi mire, costum la comanda mire.

       Imbinind linia clasica definita prin culori ca alb, negru, gri si albastru cu linia moderna caracterizata de un design special, noua colectie London Tailors se adreseaza barbatilor puternici a caror masculinitate este determinata de clasa si stil.
London Tailors inseamna in primul rand calitate si acest lucru se reflecta si prin alegerea celor mai bune materiale, de la cei mai renumiti producatori din lume: Vitale Barberis Canonico, Reda, Cerruti, Loro Piana, Miroglio.
      Pasiunea pentru calitate , idealurile perfectioniste si atentia meticuloasa pentru detaliu definesc London Tailors  ca un brand ambitios si puternic in domeniul vestimentatiei barbatesti.
      Energia, dinamismul si estetica London Tailors contribuie la domeniul vestimentatiei barbatesti cu propria linie de imbracaminte prin furnizarea articolelor necesare unui barbat modern, incepand cu costume clasice pana la stilul sportiv.

Servicii

        -Accesorii

    Curele
    Butoni
    Sosete
    Seturi

       -Cravate
       -Papioane
       -Batiste
       -Bretele
       -Esarfe
       -Camasi Slim
       -Pantofi
       -Costume
       -Sacouri

Sursa: www.londontailors.ro

Galerie foto

  • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

    autor: Samuel Smiles
  • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

    autor: Mignon McLaughlin
  • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

    autor: Friedrich Nietzsche