Restaurant Salon Nunta Bucuresti-Sector 2

Presidential

Restaurant Salon Nunta Bucuresti-Sector 2 pagina ce prezinta informatii din categoria - Restaurant Salon Nunta Bucuresti-Sector 2 Presidential. Restaurant nunta, restaurant botez, restaurant evenimente speciale, salon nunta, local nunta, evenimente corporate, mese festive, meniu nunta.

   Presidential Ballroom se defineste prin eleganta si profesionalism, somptuozitate si stil. Experienta acumulata in peste cinci ani de activitate, cat si prestigiul dobandit in industria in care activam, ne pozitioneaza ca unul dintre cele mai renumite centre de evenimente din Bucuresti.

  Suprafata totala de 2.500 mp impartita in cinci saloane cu o capacitate de la 50 pana la 400 de persoane (locuri la mese) si de la 180 pana la 700 de persoane (locuri in picioare), prevazuta cu parcare privata si spatiu ultrafunctional contureaza imaginea locatiei ideale pentru organizarea unei game largi de evenimente de tipul: de familie, corporatiste sau sociale.

   Mai mult decat atat, arhitectura si finisajele distincte, festinul culinar cat si talentul si dedicarea echipei noastre reprezinta elementele cheie necesare realizarii unui eveniment distinct.

Servicii

    

Evenimente corporatiste
Evenimente sociale
Evenimente familiare

 

Sursa: www.presidential.ro

  • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

    autor: Pitagora
  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson
  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez