Salon de Infrumusetare Bucuresti-Sector 2

Beautyferia

Salon de Infrumusetare Bucuresti-Sector 2 pagina ce prezinta informatii din categoria - Salon de Infrumusetare Bucuresti-Sector 2 Beautyferia. Salon de infrumusetare, coafor, salon de coafura, salon cosmetica, beauty salon, salon beauty, beauty center, hairstyle, manichiura, tratamente corporale, coafat, coc mireasa, coafura nunta, manichiura nunta, pedichiura nunta, cosmetica, tratamente faciale.

       Numele „Beautyferia” a aparut ca un joc de cuvinte, din imbinarea intre „frumusete” si „feerie -poveste”. In acelasi spirit cu numele, centrul Art & Medical Spa Beautyferia doreste sa fie o oaza de relaxare fizica, emotionala si mentala, in care sa va sporiti frumusetea prin terapii si produse inovatoare, sa ascultati o muzica odihnitoare, sa respirati arome exotice si sa fiti rasfatati cu atingerea magica a specialistilor nostri.

Servicii

      Misiunea centrului nostru este sa fim pentru oaspetii nostri locul aparte in care timpul curge inapoi, unde veti reveni pentru a va reincarca cu energie pozitiva si a va regasi armonia dintre trup si suflet!

 

Sursa: www.beautyferia.ro

  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte
  • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

    autor: Pitagora
  • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

    autor: Samuel Smiles