Formatie Nunta Bucuresti-Sector 3

Petrica Ciobanu - Interpret Muzica Populara-Petrecere

Formatie Nunta Bucuresti-Sector 3 pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Bucuresti-Sector 3 Petrica Ciobanu - Interpret Muzica Populara-Petrecere. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

  Petrica Ciobanu este un reprezentant de seama a melosului popular teleormanean. Tanar, talentat, ambitios, cu un timbru vocal minunat, Petrica Ciobanu si-a construit in timp, cu rabdare, propria personalitate artistica. Drumul nu a fost usor, munca a fost continua si poate nu intotdeauna urmata de satisfactii.
  Petrica Ciobanu a fost mereu indragostit de cantecul popular, cu dorinta de a convinge ca muzica traditionala romanesca este darul cel mai de pret al nostru, al romanilor.
  Petrica Ciobanu s-a nascut in orasul Videle din Jud. Teleorman, pe 26 Septembrie 1975. Provine dintr-o familie de oameni simpli din satul Parisesti, orasul Videle -Teleorman. Petrica mai are trei frati. Parintii lui au iubit dintotdeauna muzica populara, insa Petrica a mostenit darul de a canta de la mama lui, care la randul ei a cantat candva, pe cand era ea tinerea.

  Petrica Ciobanu a avut inclinatii artistice inca din copilarie, la varsta de 8 ani castigand Premiul I.
  Debutul sau pe scenele festivalurilor de folclor din tara ia adus premii importante, precum:

 • Diploma de Participare la Festivalul Folcloric "Serbarile Recoltei" de la Fetesti – Ialomita
 • Diploma de Participare la Festivalul National Costesti – Arges
 • Premiul Special “Alexandru Dachin” la Festivalul National "Pe deal pe Teleormanel" – Turnu Magurele
 • Premiul I la Festivalul Folcloric "Ion Albesteanu" de la Slobozia

  Petrica Ciobanu a Absolvit Scoala Populara de Arta – Bucuresti, clasa Doamnei Prof. Ana Piuaru si a D-lui Corepetitor Puiu Pascu, a colaborat cu Casa de Cultura a M.A.I., "Ansamblul Vlasceanca" din Videle-Teleorman, este casatorit si locuieste in Bucuresti impreuna cu sotia si fetita.

       

Servicii

DISCOGRAFIE:

 • Petrica Ciobanu lanseaza in 2008, primul sau album cu piese autentice din zona Teleorman alaturi de o buna colega de scena Simona Cetateanu din Dolj, album intitulat "DIN DOLJ IN TELEORMAN", realizat de Oltenia Star Music Production.
 • Petrica Ciobanu impreuna cu Florin Racoci formeaza trupa DOR VLASCEAN si lanseaza in august 2010 la Electrecord CD-ul cu muzica Etno intitulat "TIMPULE, OPRESTE-TE !"
 • A fost invitat in emisiuni la Favorit TV, Etno TV, Tele U Craiova, TVR 2, TVRM, TV Muntenia, Columna TV, Kanal D si multe altele.

Galerie foto

 • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

  autor: Mignon McLaughlin
 • Cea mai inalta fericire de pe pamant este casatoria.

  autor: William Lyon Phelps
 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche