Foto Video Nunta Bucuresti-Sector 3

HAPPY EVENTS STUDIO

Foto Video Nunta Bucuresti-Sector 3 pagina ce prezinta informatii din categoria - Foto Video Nunta Bucuresti-Sector 3 HAPPY EVENTS STUDIO. Fotograf nunta, fotografie nunta, foto nunta, foto botez, fotografie botez, fotograf botez, filmare nunta, filmari nunti, filmari nunta, , filmare nunti, filmari profesionale, fotografi profesionisti, fotografii nunta, fotografii nunti, cameramani nunti, video nunta, fotograf cameraman, fotograf cameraman nunta.

      Ziua nuntii tale … ti-ai imaginat-o inca de cand erai copil. Ai petrecut nenumarate ore planificand, organizand, anticipand … si cand in cele din urma acea zi soseste, totul parca se intampla intr-o clipa. Multe cupluri isi amintesc prea putine din cele ce s-au intamplat la cel mai important eveniment din viata lor. Adesea, mirii sunt prinsi in febra evenimentului si multi dintre ei au marturisit sincer ca au vazut in filmare si in fotografii mai multe decat isi amintesc ca ar fi facut la nunta.
      Ziua nuntii tale este unica. Oamenii, sentimentele, bucuria, distractia, sunt cele mai importante repere din viata ta! Nimic nu te va face mai fericit decat sa revezi in fotografii sau filmari aceste momente! Noi, ‘’AMINTIRI DE FAMILIE’’, suntem cei care readucem la viata peste ani si ani toate clipele fericite pe care le-ai trait impreuna cu familia sau cu prietenii tai. Cu experienta noastra bogata, impletim creativitatea cu editarea artistica si inovatiile tehnologiei, pentru a crea amintiri cu adevarat pretioase.

       HAPPY EVENTS STUDIO - Vă propunem servicii de calitate pentru Nunți, Botezuri și Evenimente Speciale cu camere video profesionale Panasonic, aparatură foto Nikon D3100 cu obiective de ultimă generație. Materialele video sunt livrate pe dvd, discuri personalizate imprimabile . Începând cu anul 2012, am introdus filmarea cu DSLR, aparatura de ultima generatie îmbogățind trusa noastră de echipamente video și foto! Nu există dubiu în privinţa faptului că pentru filmări evenimente , filmarea DSLR are cea mai bună imagine ! Convingeți-vă singuri apelând la noi pentru servicii de calitate!

Servicii

 • sedinte foto pentru diverse ocazii;
 • sedinte foto indoor(studio);
 • sedinte foto outdoor;
 • realizare de albume foto;
 • photobook-uri;
 • filmari la diverse petreceri;
 • invitatii cu tematica foto pentru botez sau nunta;
 • albume de fotografii pentru orice gen de eveniment.
    Filmarea cu o camera profesionala pe intreaga durata a evenimentului;
    Fotografierea celor mai importante momente ale evenimentului + shooting foto intr-o locatie feerica la alegerea de comun acord a mirilor;
    La cerere sedinta foto trash & dress ce are loc a doua zi dupa plecartea invitatilor de la local;
    Filmare + foto la ciorba de potroace de a doa zi de la nasi;
    Editarea si imprimarea materialelor video+foto pe suport digital (DVD personalizat);
    Predarea a 4 dvd-uri in carcase speciale prevazute cu coperti personalizate ce contin imagini din cadrul evenimentului,pt.fiecarte cate un dvd ( respectiv 1 pt.nasi,1 pt. miri, 1 pt socrii mari,1 pt socrii mici);
    Se ofera bonus la acest pachet un album foto clasic personalizat cu un numar de 100 pozitii de 210x150 mm pe hartie foto HP PROFI lucios. 

Galerie foto

 • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

  autor: Samuel Smiles
 • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

  autor: Napoleon Bonaparte
 • Cea mai inalta fericire de pe pamant este casatoria.

  autor: William Lyon Phelps