Restaurant Salon Nunta Bucuresti-Sector 3

La Bucataru

Restaurant Salon Nunta Bucuresti-Sector 3 pagina ce prezinta informatii din categoria - Restaurant Salon Nunta Bucuresti-Sector 3 La Bucataru. Restaurant nunta, restaurant botez, restaurant evenimente speciale, salon nunta, local nunta, evenimente corporate, mese festive, meniu nunta.

      In cazul organizarii unui eveniment in cadrul restaurantului nostru, puteti opta pentru comandarea meniurilor de la noi sau puteti veni cu propriile dumneavoastra bauturi, torturi, fructe sau alune. Muzica poate fi asigurata de formatia localului, dar, in functie de preferintele dumneavoastra, puteti aduce propria dumneavoastra formatie sau Dj.

Servicii

      De asemenea, va putem recomanda din colaborarile anterioare, firme specializate pentru organizarea de nunti, petreceri si orice alt fel de evenimente, DJ, fotografi, profesionisti care sa filmeze evenimentul dumneavoastra, firme pentru realizarea de decoratiuni, baloane, aranjamente florale, etc. Preturile se afla la limita minima a pietei, si sunt calculate in functie de posibilitatile si necesitatile dumneavoastra. Pentru orice detalii sau informatii, nu ezitati sa ne contactati.

 

  • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

    autor: Joseph Barth
  • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

    autor: Rabindranath Tagore
  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez