Divertisment Nunta Bucuresti-Sector 4

Divertisment nunta Sector 4

Divertisment Nunta Bucuresti-Sector 4 pagina ce prezinta informatii din categoria - Divertisment Nunta Bucuresti-Sector 4 Divertisment nunta Sector 4. Divertisment nunta, formatii de muzica, dansatori profesionisti, magie, magician, caricaturi, caricaturist, show nunta, dans nunta, concurs de dans, karaoke, discursuri invitati, nuntasi, dansatori nunta, lectii dansul mirilor, lectii valsul miresei, moderator nunta, momente speciale, ursitoare botez .

Trupa pentru care muzica este o stare de spirit transformata intr-un stil de viata!
Divertisment pentru nunta sector 1 si-a propus ca in scurt timp sa devina un nume foarte sonor in tara prin simplul fapt ca proiectul are toate ingredientele necesare pentru a avea succes: muzica de calitate, percutie, dans, vitalitate si energie pozitiva cat cuprinde, toate intr-un show sustinut de o echipa tanara si ambitioasa.
Trupa a luat deja parte la multe evenimente importante, unde a lasat o impresie foarte buna. Și nici nu are cum altfel, avand in vedere ca toti membrii sunt cool, talentati, cu o dorinta nebuna de a face lucruri bune pe plan artistic si totodata dispusi sa faca o schimbare majora in peisajul muzical autohton.
Momentul in care dumneavoastra dansati Valsul Mirilor este unul semnificativ pentru nunta dumneavoastra. Problema apare atunci cand nu ati dansat nicodata sau daca ati dansat putin probabil ca acel dans sa fi fost vals. Emotiile cresc si transforma grijile in problema.
Show de neuitat, colorat, energic, hipnotizant, pe ritmuri muzicale dintre cele mai complexe.

Galerie foto

  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson
  • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

    autor: Friedrich Nietzsche
  • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

    autor: Pitagora